Pachet igienizare dentara completa si decontaminare cu laser cu 149 lei in loc de 550 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-73%
Pachet igienizare dentara si decontaminare cu laser cu 149 lei
Valoare Discount Castigi
550 LEI 73% 401 LEI

53 Oferte ramase

149 LEI
Indisponibil

17 Oferte cumparate

Descriere

Pachet igienizare dentara completa si decontaminare cu laser cu 149 lei in loc de 550

Oferta include:

- decontaminare cu laser

- consultatie stomatologica

- detartraj profesional cu ultrasunete pentru ambele arcade

- periaj profesional

- airflow

Decontaminarea cu laser este o procedură simplă şi durează doar câteva minute. Se recomandă deoarece contribuie la reducerea numărului de bacterii existent în cavitatea bucală. Este o parte importantă a procesului de păstrare a sănătăţii orale. Orice afecţiune (mai ales cea parodontală) depistată în stadiu incipient, şi tratată cât mai repede, permite păstarea dinţilor un timp îndelungat.

Laserul dentar este una dintre cele mai noi tehnologii în practica stomatologică. Iată care sunt avantajele sale.

Laserul dentar reprezintă o tehnologie inovatoare, introdusă de câţiva ani în practica stomatologică. Acesta grăbeşte procesul de vindecare, atenuează sângerarea şi diminuează durerea, oferind un confort ridicat pacientului. Este utilizat în estetica dentară (la albirea dinţilor), la chirurgia ţesuturilor moi, în tratarea bolilor parodontale (reducere bacteriană), implantologie, în endodonţie, stimulare şi terapie parodontală, în tratarea herpesului şi aftelor bucale.

Reducerea bacteriană (sau decontaminarea cu laser) este prima etapă de tratare a bolii parodontale, fie ea în formă avansată sau moderată. Laserul are o emisie de energie care vaporizează în mod selectiv doar bacteriile, iar proprietăţile acestuia îi permit să efectueze o sterilizare optimă a pungilor parodontale adânci şi greu accesibile. Astfel, ţesuturile sănătoase rămân neafectate. Dupa această primă etapă urmează igienizarea profesională (detartraj, air-flow, periaj), prin care se vor elimina depunerile de tartru şi placa bacteriană, adică acele cauze microbiene care duc la inflamarea gingiilor şi a ţesuturilor de susţinere a dinţilor.

Tartrul (sau placa bacteriana) se depune in timp pe dintii nostri, in special in zonele greu accesibile la periajul de acasa. Acesta favorizeaza aparitia cariilor si a infectiilor gingiei si determina o colorare inestetica a dintilor (accentuate de tutun, cafea, etc.).

Detartrajul profesional indeparteaza tartrul extrem de eficient, netraumatizant si nedureros prin ultrasunete. Detartrajul este completat periajul profesional ce curata profund dintii, de flourizare ce intareste smaltul si incetineste avansarea cariei si de air flow ce asigura prin intermediul particulelor de bicarbonat de sodiu o eficienta indepartare a placii bacteriene si o curatare a dintilor. Astfel se realizeaza o igienizare completa a cavitatii bucale.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

O persoana poate cumpara si folosi un singur voucher personal, oricate pentru cadou.

 Este necesara programare telefonica dupa cumpararea voucherului.

Reprogramarea se face cu 12 ore inainte, in caz contrar voucherul considerat ca folosit.

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat sau format electronic.

A & M Denta

Str. Alexandru Vlahuta nr.3, BL. M48, Sector 3, Bucuresti.

Voucherul este valabil pana la: 31.12.2022 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

A&M DENTA

Str. Alexandru Vlahuta nr.3, BL. M48, Sector 3.
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter