Aplicare bijuterie dentara (diferite forme si culori), consultatie stomatologica, plan de tratament,periaj professional cu 250 lei in loc de 550 lei - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-55%

43 Oferte ramase

250 LEI
Cumpara!

7 Oferte cumparate

Descriere

Aplicare bijuterie dentara (diferite forme si culori), consultatie stomatologica, plan de tratament,periaj professional cu 250 lei in loc de 550 lei

 

Bijuteriile dentare reprezinta o noua tendinta in domeniul stomatologic al ultimilor ani. Tot mai multe persoane de sex feminin apeleaza la aceste artificii decorative pentru a-si pune in valoare dantura frumoasa si zambetul stralucitor.

Bijuteriile dentare sunt piese mici ce pot fi atat pietre pretioase/nepretioase (diamant, rubin, safir, smarald, cristale Swarovski) sau metale pretioase (aur, argint, platina).

 

Ce presupune aplicarea unei bijuterii dentare? Imi va afecta dintele pe viitor?

Tehnica de aplicare este total neinvaziva, bijuteria fiind aplicata pe dinte cu un adeziv special. Intreaga procedura dureaza in jur de 15-20 minute, timp in care pacientul nu va simti niciun disconfort.

 

Cat timp voi beneficia de bijuteria dentara?

Oricat timp veti dori. In momentul in care pacientul nu va mai dori bijuteria pe dinte, medicul stomatolog o va indeparta iar dintele va fi ca la inceput. Daca pacientul are o igiena orala buna, bijuteria dentara poate rezista 2-3 ani fara niciun fel de problema.

 

Deoarece tehnica este foarte usoara si lipsita de durere, bijuteriile dentare au devenit tot mai populare in randul tinerilor, fiind un accesoriu la moda.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte!

Achizitioneaza voucherul si suna-ne pentru programare la telefonul din voucher. Te rugam sa ai la indemana codul de pe voucher pentru a efectua programarea.

Poti cumpara mai multe vouchere pentru a le utiliza personal sau pentru a le face cadou.

Reprogramarea sau anularea se efectueaza cu minim 24 ore inainte de data stabilita ; in caz contrar serviciul se considera utilizat.

Modalitati de a ajunge la cabinet:

  • Metrou: statia Grozavesti/Politehnica
  • Autobuze: 105, 136, 139, 236, 336, 601
  • Troleibuze: 61, 62, 90, 93
  • Tramvaie : 1, 11, 35

Program:
Luni - Vineri: 09:00 - 20:00

Voucherul este valabil pana la: 29.02.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Pure Smile Dental

Pure Smile Dental

Str.Economu Cezarescu nr 47-59, parter cabinet 12, sector 6 , zona Grozavesti
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter