Albire dentara Opalescence Boost (fara lampa) + Consultatie + Igienizare dentara + Plan de tratament, cu 499 lei in loc de 1000 lei - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-50%

46 Oferte ramase

499 LEI
Cumpara!

4 Oferte cumparate

Descriere

Albire dentara Opalescence Boost (fara lampa) + Consultatie + Igienizare dentara + Plan de tratament, cu 499 lei in loc de 1000 lei

 

Avantajele albirii dentare cu Opalescence Boost

  • - Rezultate instant
  • - Rezultate de durată
  • - Albirea dinților fără laser datorită sistemului inovator, activat chimic,

 

Prin ce este diferită albirea cu Opalescence Boost?

Opalescence Boost este considerată o metodă alternativă, conservatoare, pentru tratarea dinților decolorați, care poate fi cauzată de factori intrinseci, inclusiv fluoroza dentară, tetraciclină și traume.

Un avantaj principal al sistemului Opalescence Boost este gelul activat chimic, care elimină folosirea laserelor sau luminilor dentare utilizate de obicei pentru a activa procesul. Deoarece nu se utilizează căldură sau raze ultraviolete, chiar și pacienții cu gura uscată sau dinți sensibili pot folosi această procedură de albire a dinților.

 

Echipa PURE SMILE DENTAL este la dispozitia dumneavoastra pentru a va reda zambetul. Noi stim ca increderea in sine si starea de bine vine si dintr-un zambet absolut impecabil,de aceea suntem aici pentru a va oferi serviciile stomatologice de care aveti nevoie,caracterizate prin profesionalism,dedicare si pricepere.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte!

Achizitioneaza voucherul si suna-ne pentru programare la telefonul din voucher. Te rugam sa ai la indemana codul de pe voucher pentru a efectua programarea.

Poti cumpara mai multe vouchere pentru a le utiliza personal sau pentru a le face cadou.

Reprogramarea sau anularea se efectueaza cu minim 24 ore inainte de data stabilita ; in caz contrar serviciul se considera utilizat.

Modalitati de a ajunge la cabinet:

  • Metrou: statia Grozavesti/Politehnica
  • Autobuze: 105, 136, 139, 236, 336, 601
  • Troleibuze: 61, 62, 90, 93
  • Tramvaie : 1, 11, 35

Program:
Luni - Vineri: 09:00 - 20:00

Voucherul este valabil pana la: 31.03.2023 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Pure Smile Dental

Pure Smile Dental

Str.Economu Cezarescu nr 47-59, parter cabinet 12, sector 6 , zona Grozavesti
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter