Extractie dentara + anestezie + sutura +consult de specialitate + plan tratament + periaj profesional + 30% reducere la alte servicii cu 200 lei in loc de 400 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-50%

Descriere

Extractie dentara + anestezie + sutura +consult de specialitate + plan tratament + periaj profesional +  30% reducere la alte servicii cu 200 lei in loc de 400

 

Stomatologia modernă permite în multe cazuri să se evite extracția dinților, dar cu toate acestea, extracția dentară este uneori necesară.

O extracție dentară trebuie efectuată doar în ultimă instanță, atunci când alte metode de salvare a dintelui nu mai sunt posibile sau când dintele poate provoca alte complicații mai grave.

Voucherul include:

  • - Anestezie
  • - Extractie dentara (exceptie molari de minte )
  • - Sutura
  • - Consultatie amanuntita
  • - Periaj profesional
  • - Plan de tratament

 

Îndepărtarea dinților la Pure Smile este efectuată rapid și fără complicații de către medici experimentați care folosesc anestezice de înaltă calitate.

Cel mai adesea, dinții trebuie îndepărtați din cauză că pacientul i-a neglijat, a amânat vizita la dentist și au ajuns într-o stare gravă.

În unele cazuri, extracția dinților se efectuează pentru a evita complicații mai grave. De exemplu, dacă dinții pot provoca chisturi, inflamații sau nevrite. Dacă un dinte rănește în mod constant limba sau mucoasa obrazului sau interferă cu o mușcătură normală, este de asemenea mai bine să îndepărtați un astfel de dinte.

Echipa PURE SMILE DENTAL este la dispozitia dumneavoastra pentru a va reda zambetul. Noi stim ca increderea in sine si starea de bine vine si dintr-un zambet absolut impecabil,de aceea suntem aici pentru a va oferi serviciile stomatologice de care aveti nevoie,caracterizate prin profesionalism,dedicare si pricepere.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte!

Achizitioneaza voucherul si suna-ne pentru programare la telefonul din voucher. Te rugam sa ai la indemana codul de pe voucher pentru a efectua programarea.

Poti cumpara mai multe vouchere pentru a le utiliza personal sau pentru a le face cadou.

Reprogramarea sau anularea se efectueaza cu minim 24 ore inainte de data stabilita ; in caz contrar serviciul se considera utilizat.

Modalitati de a ajunge la cabinet:

  • Metrou: statia Grozavesti/Politehnica
  • Autobuze: 105, 136, 139, 236, 336, 601
  • Troleibuze: 61, 62, 90, 93
  • Tramvaie : 1, 11, 35

Program:
Luni - Vineri: 09:00 - 20:00

Voucherul este valabil pana la: 31.05.2023 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Pure Smile Dental

Pure Smile Dental

Str.Economu Cezarescu nr 47-59, parter cabinet 12, sector 6 , zona Grozavesti
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter