Extractie dinte de lapte + o obturatie/sigilare + consultatie + plan de tratament + periaj profesional+ + instructaj pentru o igiena orala corecta cu 150 lei in loc de 300 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-50%

Descriere

Extractie dinte de lapte + o obturatie/sigilare + consultatie + plan de tratament + periaj profesional+ + instructaj pentru o igiena orala corecta cu 150 lei in loc de 300

 

Voucherul include:

  • - consultatie
  • - plan de tratament
  • - instructaj privind o igiena orala corecta
  • - extractie dinte de lapte
  • - sigilare sau o obturatie pe un dinte de lapte/definitive
  • - periaj profesional

 

Orice dinte temporar rămâne pe arcadă până în momentul în care dintele definitiv a atins un grad suficient de dezvoltare pentru a-l putea substitui. Odată ajuns la vârsta fiziologică de înlocuire  are loc fenomenul de rizaliză, adică de rezorbtie a rădăcinii dintelui temporar , care are ca urmare mobilitatea foarte mare a acestuia.

În majoritatea cazurilor extracţia în acest moment nu pune probleme, se face relativ uşor şi fără complicaţii, atunci când gradul de mobilitate al dintelui a ajuns la un nivel la care împiedica alimentarea corectă a copilului. Însă, oricât de mare ar fi mobilitatea dintelui este indicat să ne adresăm medicului dentist  şi să nu facem extracţia acasă.

O atenţie deosebită trebuie acordată măselelor de lapte întrucât schimbarea acestora cu cele definitive poate crea confuzii părinţilor. Aceasta se întâmplă deoarece prima măsea definitivă, “molarul de 6 ani”, va erupe înapoia ultimei măsele de lapte , producând falsa impresie că nu toate măselele de lapte au fost înlocuite. De  fapt pe locul unde se găsesc cei 2 molari de lapte vor apărea premolarii în dentiţia permanentă.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte!

Achizitioneaza voucherul si suna-ne pentru programare la telefonul din voucher. Te rugam sa ai la indemana codul de pe voucher pentru a efectua programarea.

Poti cumpara mai multe vouchere pentru a le utiliza personal sau pentru a le face cadou.

Reprogramarea sau anularea se efectueaza cu minim 24 ore inainte de data stabilita ; in caz contrar serviciul se considera utilizat.

Modalitati de a ajunge la cabinet:

  • Metrou: statia Grozavesti/Politehnica
  • Autobuze: 105, 136, 139, 236, 336, 601
  • Troleibuze: 61, 62, 90, 93
  • Tramvaie : 1, 11, 35

Program:
Luni - Vineri: 09:00 - 20:00

Voucherul este valabil pana la: 31.05.2023 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Pure Smile Dental

Pure Smile Dental

Str.Economu Cezarescu nr 47-59, parter cabinet 12, sector 6 , zona Grozavesti
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter