Igienizare dentala completa: Detartraj ultrasonic + Periaj professional + AirFLOW + fluorizare cu 99 lei in loc de 300 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-67%

58 Oferte ramase

99 LEI
Cumpara!

42 Oferte cumparate

Descriere

Un zambet frumos presupune o dantura sanatoasa! Ingrijirea zilnica si vizitele regulate la medicul dentist te ajuta sa-ti mentii dantura curata si sanatoasa.

Igienizare dentara completa: Detartraj ultrasonic + Periaj profesional + AirFLOW + fluorizare cu 99 lei in loc de 300

 

Pachet Igiena Dentara:

- Detartraj ultrasonic

- Periaj profesional

- Airflow

- Fluorizare

   

Bonus:

- consultatie si plan de tratament

- 20% reducere pentru obturatii simple

- 10% reducere pentru orice tip de tratament (incluzand ortodontie, implantologie, chirurgie, endodontie, parondotologie) valabila 6 luni de la cumpararea voucherului

 

Cafeaua, nicotina sau colorantii din sucuri si alimente afecteaza culoarea dintilor dar si sanatatea lor in timp. Scapa de aspectul inestetic al zambetului tau provocat de aceste coloratii intr-o singura sedinta la medicul stomatolog.

Detartrajul cu ultrasunete îndepărtează placa bacteriană și tartrul de pe suprafața dințiilor și de sub nivelul gingiilor, stimulând și circulația locală a sângelui.

Prin procedura de airflowing, se asigura o curatare mult mai intensa, respectiv in zonele cel mai putin accesibile ale gurii d-voastra. Or, pe langa instrumentarul ultrasonic pentru detartare, un asemenea aparat – airflow-ul – reprezinta un auxiliar de nadejde atat gurii d-voastra, cat si practicianului. Procedura devine rapida si nedureroasa, astfel.

Placa bacteriana poate fi, si ea, mai usor indepartata, respectiv prin acelasi aparat de categoria: airflow. Ba mai mult, un asemenea airflow va poate masa si stimula circulatia sanguina locala, din zona gingivala! Iar, in combinatie cu un periaj profesional, airflow-ul poate sa confere o stare de sanatate sporita dintilor d-voastra.

Periajul profesional vine in completarea periajului dentar realizat acasa sau in urma unui detartraj. Acesta elimina placa bacteriana si tartrul superficial din regiunile unde periajul normal nu poate fi eficient si lustruieste sprafata dintilor.

Fluorizarea dentara profesionala este procedura stomatologica care ofera cele mai bune rezultate in prevenirea cariilor si sensibilitatii dentare. Pana in prezent, fluorul este singurul element cu proprietati carioprofilactice dovedite.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte!

Achizitioneaza voucherul si suna-ne pentru programare la numarul din voucher. Te rugam sa ai la indemana codul de pe voucher pentru a efectua programarea.

Poti utiliza personal un voucher, dar poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou.

Reprogramarea sau anularea se efectueaza cu minim 24 ore inainte de data stabilita ; in caz contrar serviciul se considera utilizat.

Program:
Luni - Vineri: 10:00 - 20:00

Voucherul este valabil pana la: 29.02.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

ARIDENT

Alexandru Vlahuta Nr.3Bl.M48 Sc.1 Ap.1 Sector 3 Timpuri Noi
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter