Tratament carie dentara ce include consultatie, plan de tratament si obturatie fizionomica din compozit (plomba) cu 200 lei in loc de 400 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-50%

42 Oferte ramase

200 LEI
Cumpara!

8 Oferte cumparate

Descriere

Un zambet frumos presupune o dantura sanatoasa! Ingrijirea zilnica si vizitele regulate la medicul dentist te ajuta sa-ti mentii dantura curata si sanatoasa.

Tratament carie dentara ce include consultatie, plan de tratament si obturatie fizionomica din compozit (plomba) cu 200 lei in loc de 400 (zona Grozavesti)

Oferta nu se aplica pentru dinti ce necesita tratamente de canal, molari de minte sau fetele vestibulare ale dintilor frontali.

Echipa PURE SMILE DENTAL este la dispozitia dumneavoastra pentru a va reda zambetul. Noi stim ca increderea in sine si starea de bine vine si dintr-un zambet absolut impecabil,de aceea suntem aici pentru a va oferi serviciile stomatologice de care aveti nevoie,caracterizate prin profesionalism,dedicare si pricepere.

 

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte!

Achizitioneaza voucherul si suna-ne pentru programare la telefonul din voucher. Te rugam sa ai la indemana codul de pe voucher pentru a efectua programarea.

Poti cumpara mai multe vouchere pentru a le utiliza personal sau pentru a le face cadou.

 

Oferta nu se aplica pentru dinti ce necesita tratamente de canal, molari de minte sau fetele vestibulare ale dintilor frontali.

Reprogramarea sau anularea se efectueaza cu minim 24 ore inainte de data stabilita ; in caz contrar serviciul se considera utilizat.

 

Modalitati de a ajunge la cabinet:

  • Metrou: statia Grozavesti/Politehnica
  • Autobuze: 105, 136, 139, 236, 336, 601
  • Troleibuze: 61, 62, 90, 93
  • Tramvaie : 1, 11, 35

Program:
Luni - Vineri: 09:00 - 20:00

Voucherul este valabil pana la: 29.02.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Pure Smile Dental

Pure Smile Dental

Str.Economu Cezarescu nr 47-59, parter cabinet 12, sector 6 , zona Grozavesti
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter