Consult endocrinologie si ecografie tiroidiana cu 220 in loc de 340 - Creatoriideoferte







































Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-35%
Consult endocrinologie si ecografie tiroidiana cu 220 in loc de 340
Valoare Discount Castigi
340 LEI 35% 120 LEI

52 Oferte ramase

220 LEI
Cumpara!

18 Oferte cumparate

Descriere

 

Daca suferi din cauza tulburarilor de greutate, a starilor de oboseala sau nervozitate e timpul sa faci o vizita la medic pentru un consult endocrinologic

Ecografia de tiroidă (tiroidiană) reprezintă o examinare a glandei tiroide cu ajutorul ultrasunetelor, utilizată pentru detectarea și diagnosticul afecțiunilor tiroidiene.

Hormonii produși de glanda tiroidă, influențează aproape toate organele corpului, motiv pentru care este important ca orice modificare a acestora să fie diagnosticată și tratată corect.

S-a constatat că dereglările glandei tiroide se întâlnesc mai frecvent la femei decât la bărbați pentru că funcționarea tiroidei este afectată de modificările prin care trece organismul (sarcină, menopauză etc).

Pachet consult endocrinologie si ecografie tiroidiana cu 220 in loc de 340:

  • - consult endocrinologie
  • - ecografie tiroidiana
  • - recomandare tratament, analize, regim dupa caz,buletin ecografic

 

Când să faci o ecografie de tiroidă?

✓ Dacă ai un nodul tiroidian sau tiroida crescută în volum.

✓ Dacă există un risc înalt de dezvoltare a unui cancer tiroidian.

✓ Dacă există simptome ca: amețeli, pierderea sau creșterea în greutate, umflarea gâtului, schimbarea bruscă a nivelului de energie, căderea părului.

Înainte de ecografia de tiroidă, este important să faci și un control endocrinologic.

Ce presupune o ecografie de tiroidă?

Ecografia de tiroidă este o explorare imagistică, o scanare neinvazivă, nedureroasă a regiunii gâtului care nu folosește radiații, ci ultrasunete, adică se poate face ori de câte ori medicul o recomandă.

O ecografie îi oferă medicului informații despre dimensiunea glandei tiroide, despre noduli: dacă există, unde există și ce structură au. Dacă medicul descoperă formațiuni suspecte, în completarea ecografiei, se va realiza o sonoelastografie de tiroidă.

 

Povestea PROFESSIONAL KLINIC a început din dorința de a oferi o alternativă profesionistă a sistemului medical din România și pentru ca pacienții noștri să fie mereu încrezători în serviciile oferite la cele mai înalte standarde și în dedicarea personalului medical.

Personalul nostru medical este unul profesionist, pregătit să intervină în orice situație cu care pacienții noștri se confruntă. Siguranța pacienților este grija noastră cea mai importantă, de aceea, selecția medicilor noștri se face pe baza a trei criterii care ne vor ghida mereu: calitatea umană, profesionalismul și perseverența.

 

 

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului Creatoriideoferte.ro

Puteti cumpara cate vouchere doriti pentru a le face cadou, insa puteti folosi un singur voucher pentru fiecare specialitate (Analize, Ginecologie, Endocrinologie etc)

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie.

Este necesara programare telefonica dupa cumpararea voucherului.

Programarile se fac cu cel putin 24 de ore inainte, iar anularea programarii se poate face pana la ora 13:00 a zilei respective.

Program   Luni - Vineri:  08:00 – 20:00.

Voucherul este valabil pana la: 29.02.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Professional Klinic

Professional Klinic

Calea Calarasi 177 (statia de STB - Delea Veche), sector 2
Bucuresti 030341
Romania

Abonare newsletter