Consultatie + electrocardiograma (EKG) cu 250 lei in loc de 350 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-29%
Consultatie + electrocardiograma (EKG) cu 250 lei in loc de 350
Valoare Discount Castigi
350 LEI 29% 100 LEI

62 Oferte ramase

250 LEI
Cumpara!

8 Oferte cumparate

Descriere

Chiar dacă nu prezentați simptome, dar aveți un istoric familial de boli cardiovasculare, niveluri ridicate de colesterol, sunteți fumător sau diabetici, sau pur și simplu doriți să începeți o activitate fizică vă puteți programa pentru o vizită pentru a beneficia de investigații și consultanță specializată.

 

Sănătatea inimii este esențială pentru o viață lungă și activă. Cu o echipă de cardiologi experimentați și o gamă completă de servicii cardiologice, vă ajutăm să vă mențineți inima sănătoasă sau să tratați afecțiunile cardiace existente.

Consultatie + electrocardiograma (EKG) – 250 lei in loc de 350

Consultatie + Ecografie cardiaca – 350 lei in loc de 500

Consultatie + Ecografie cardiaca + electrocardiograma (EKG) -  390 lei in loc de 600

 Chiar dacă nu prezentați simptome, dar aveți un istoric familial de boli cardiovasculare, niveluri ridicate de colesterol, sunteți fumător sau diabetici, sau pur și simplu doriți să începeți o activitate fizică vă puteți programa pentru o vizită pentru a beneficia de investigații și consultanță specializată.

Este important să fiți conștienți de simptomele care pot indica o problemă cardiacă. Acestea includ amețeala, durerile în piept, palpitatiile, aritmii sau tensiunea arterială crescută. Dacă experimentați aceste simptome sau aveți preocupări legate de starea dumneavoastră cardiacă programati o consultatie.

Elecrocardiograma sau EKG-ul este un test simplu care masoara activitatea electrica a inimii. Fiecare contractie a miocardului (muschiul cardiac) este declansata de un semnal electric care provine de la nodul sinusal (stimulatorul fiziologic al inimii) si este transmis musculaturii inimii. Problemele cardiovasculare modifica deseori activitatea electrica a inimii. De aceea, electrocardiograma este unul dintre primele teste recomandate in evaluarea aparatului cardiovascular.

Dispunem de o statie completa de testare cardiovasculara la efort ce include modul EKG cu conectare USB sau fara fir (Bluetooth), monitor si sistem de operare integrat in proliu cu programe preinstalate gata de lucru.

Caracteristici tehnologie:

  • - ECG repaus si efort cu 12 derivatii
  • - Inregistrarea ritmului de repaus timp de pana la 15 minute, cu detectarea aritmiei
  • - Programe dedicate: interpretare automata a rezultatului EKG pentru pacientii adulti, pediatrici si sportive/ atleti pe baza criteriului Seattle, algoritm de detectare a aritmiilor, Vector 3D, etc.
  • - Interfata de conectare HIS/EMR/PACS folosind standardele de comunicare HL7 si/ sau DICOM

Optional, dispune de posibilitatea de adaugare a unui spirometru cu tehnologie de masurare pe baza de ultrasunete.

Ecocardiografia evalueaza structura si functia inimii. Produce imagini in miscare ale inimii.

Ecografia cardiaca sau ecocardiografia este considerata standardul de aur al investigatiilor in cardiologie. Este metoda imagistica de prima intentie in toate bolile inimii, avand un rol important atat in diagnosticul si managementul diverselor boli cardiace, cat si in preventia acestora. Ecocardiografia face parte din consultul de baza de cardiologie, alaturi de electrocardiograma (EKG)

Caracteristici tehnologie:

Vivid T8 este solutia ideala pentru aplicatiile cardiovasculare, dar si multidisciplinare. Acesta combina performantele imagisticii cardiace cu performantele unui sistem multidisciplinar.

  • - Prezinta modul software pentru masurarea automata a fractiei de ejectie
  • - Evaluarea si cuantificarea contractibilitatii ventriculului stang, atat segmental cat si global
  • - Masuratori automate ale spectrului Doppler
  • - Modul de masurare automata a grosimii vaselor de sange
  • - Tehnologie independenta de ecografia Doppler utilizata pentru evaluarea hemodinamicii si a structurii vaselor pe intregul camp de vizualizare.

 

 

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

O persoana poate cumpara si folosi cate vouchere doreste sau le poate face cadou.

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie.

Necesara programare dupa cumpararea voucherului.

Timpul de programare pentru fiecare specialitate este de 1-3 zile

Program:

Luni-Vineri:  08:00 - 20:00

Voucherul este valabil pana la: 15.06.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Arcomed Medical Center

Arcomed Medical Center

0770 994 608

website
Str. Pictor Ion Negulici nr. 27 etaj 1, Sector 1
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter