Consultatie recuperare medicala + ecografie musculoscheletala cu 395 lei in loc de 600 - Creatoriideoferte
Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-34%

52 Oferte ramase

395 LEI
Cumpara!

8 Oferte cumparate

Descriere

Ecografia musculoscheletală este o tehnică imagistică non-invazivă, ușor accesibilă, nu necesită pregătire prealabilă și oferă o multitudine de informații despre structurile implicate în funcționarea aparatului locomotor.

Această tehnică și-a dovedit utilitatea practică într-o multitudine de specialități medicale: reumatologie, recuperare medicală, ortopedie, medicină sportivă, neurologie. Este o metodă de diagnostic eficientă atât în ceea ce privește leziunile inflamatorii legate de boli reumatologice autoimune, cât și în ceea ce privește leziunile mecanice legate de traumatisme sau leziunile degenerative.

Articulații frecvent investigate cu ajutorul ecografiei musculoscheletale:

  • - Umărul
  • - Cotul
  • - Mâna
  • - Șoldul
  • - Genunchiul
  • - Glezna
  • - Antepiciorul.

 

Ecografia identifică doar modificările ce apar la suprafața osoasă (din cauza faptului că ultrasunetele sunt reflectate la suprafața acestora) – fracturi, eroziuni osoase, osteofite, reacții periostale. Există situații în care este necesară corelarea informațiilor obținute cu ajutorul ecografiei cu alte metode de investigație imagistică a oaselor (radiografie, computer tomograf, rezonanță magnetică, scintigrafie etc).

În cazul mușchilor, ecografia identifică leziunile intramusculare, formațiunile tumorale, acumulările fluide adiacente (hematoame).

Ecografia identifică tendinopatiile (atât mecanice, cât și inflamatorii), tenosinovita (inflamația tecii tendonului cu sau fără acumulare de fluid, cu sau fără semnal Doppler), rupturile de tendon (parțiale/complete), dislocările sau subluxațiile, depunerile de cristale (cel mai frecvent - cristale de calciu).

Acumulări de fluide la nivelul cavităților articulare (nu poate face diferența între tipurile de lichid prezente la acest nivel - lichid sinovial/sânge/puroi);

Hipertrofia membranei sinoviale (sinovita - este necesară evaluarea atât în modul B (scala gri), cât și în modul Doppler, în vederea stabilirii activității inflamatorii).

Ecografia permite evaluarea structurii nervilor și a țesuturilor din jur (pot fi identificate modificări ale calibrului nervilor, formațiuni tumorale sau leziuni).

 

De ce noi?

Sa oferim tratament de campion pentru orice pacient este obiectivul nostru primordial. Cu aceasta idee am pornit la drum si nu ne vom dezice niciodata de ea. Desi suntem o clinica noua, nu ne lipseste reputatia. Vei intalni deja la noi in clinica multi pacienti din lumea sportului de performanta. Petru ca ei, sportivii, au inspirat ideea care a dus la infiintarea clinicii noastre. Dar serviciile premium puse la dispozitia lor sunt disponibile la noi si pentru oamenii obisnuiti! Am reusit sa aducem in acelasi loc unii dintre cei mai buni specialisti din tara in probleme osteoartromusculare. Le-am oferit un mediu relaxat in care sa se profeseze si toate resursele de care au nevoie, de la aparatura de ultima generatie si pana la solutii inedite de logistica. in schimb, le cerem un singur lucru: sa acorde maxima atentie pentru problemele de sanatate ale fiecarui pacient.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

O persoana poate cumpara si folosi cate vouchere doreste sau le poate face cadou.

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie.

Necesara programare dupa cumpararea voucherului.

Timpul de programare pentru fiecare specialitate este de 1-3 zile

Program:

Luni-Vineri:  08:00 - 20:00

Voucherul este valabil pana la: 31.07.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Recenzii

Detalii companie

Arcomed Medical Center

Arcomed Medical Center

0770 994 608

website
Str. Pictor Ion Negulici nr. 27 etaj 1, Sector 1
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter