Consultatie START nutritie cu 150 lei in loc de 300 - Creatoriideoferte
Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-50%
Consultatie START nutritie cu 150 lei in loc de 300
Valoare Discount Castigi
300 LEI 50% 150 LEI

44 Oferte ramase

150 LEI
Cumpara!

6 Oferte cumparate

Descriere

Consultatie START nutritie cu 150 lei in loc de 300

Cu o echipă de medici specializați în nutriție și antiaging, suntem dedicați să vă oferim cele mai avansate servicii pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. Indiferent dacă doriți să scăpați de kilogramele în plus, să vă mențineți greutatea actuală sau să vă bucurați de o viață plină de vitalitate, suntem aici pentru dumneavoastră.

 Serviciile noastre de nutriție încep cu o abordare individualizată. Efectuăm analize amănunțite pentru a înțelege nevoile dumneavoastră specifice, apoi creăm diete personalizate care vă ajută să vă atingeți obiectivele într-un mod sănătos și durabil.

Fie că doriți să pierdeți în greutate, să vă mențineți greutatea ideală sau să vă îmbunătățiți starea de sănătate, avem soluții adaptate pentru dumneavoastră.

Această consultație este cea în care faci cunoștință cu medicul tău nutritionist. Va fi alături de tine pe tot parcursul programului, în momentele dificile si nu numai. Pentru ca toate acestea să fie posibile, va evalua starea ta de sănătate actuală și istoricul personal pentru a putea decide dacă nu există contraindicații pentru a începe un program de slăbit. Discutați împreună varianta de tratament cea mai potrivită pentru tine și începeți planul de slăbire.

 Tot în cadrul acestei consultații vei primi informații despre Analiza Compoziției Corporale (cu ajutorul cantarului InBody 270 care masoara fiecare segment al corpului si are la baza tehnologia unica de analiza a compozitiei corporale, fara estimari empirice bazate pe varsta, sex sau tip corporal) efectuate înainte consultație dar si detaliile despre cum va trebui sa completezi în mod corect Jurnalul Alimentar pentru o Analiză Dietetică Aprofundată cât mai eficientă și exacta.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

O persoana poate cumpara si folosi cate vouchere doreste sau le poate face cadou.

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie.

Necesara programare dupa cumpararea voucherului.

Timpul de programare pentru fiecare specialitate este de 1-3 zile

Program:

Luni-Vineri:  08:00 - 20:00

Voucherul este valabil pana la: 31.07.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Arcomed Medical Center

Arcomed Medical Center

0770 994 608

website
Str. Pictor Ion Negulici nr. 27 etaj 1, Sector 1
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter