RMN Cranio-Cerebral (Cap) nativ + consult neurologie + Film si CD cu 510 lei in loc de 800 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-36%

35 Oferte ramase

510 LEI
Indisponibil

15 Oferte cumparate

Descriere

PACHET AVANSAT DE DIAGNOSTIC AL AFECTIUNILOR CEREBRALE

Daca te confrunti cu dureri de cap, ameteala, stari de slabiciune sau modificari cognitive, pentru un diagnostic corect cea mai potrivita metoda de examinare este RMN Cerebral. De aceea am conceput acest pachet special pluridisciplinar, prin care examinarea RMN este insotita de un consult de specialitate.

RMN Cranio-Cerebral este recomandat pentru evaluarea și monitorizarea unei game diverse de patologii: accident vascular cerebral, anevrism, hidrocefalie, tumori, chisturi cerebrale, infecții, hemoragii cerebrale, scleroză multiplă, epilepsie, demențe, contuzii, anomalii congenitale.

Beneficiile examenului de imagistică prin rezonanță magnetică sunt numeroase: este neinvaziv, nedureros, nu iradiază, se obțin imagini la o înaltă rezoluție pentru o interpretare cât mai precisă, timp de examinare redus, disconfort diminuat, diagnosticarea și urmărirea bolii fără expunerea organismului pacientului la alte efecte secundare.

La Memormed beneficiezi de tehnologie Siemens de ultimă generație, de medici cu experiență în Radiologie - Imagistică Medicală pentru a avea interpretări precise, cel mai potrivit tratament, confort și siguranță.

 

PACHETUL INCLUDE:

- Consult de specialitate Neurologie

- RMN Cranio-Cerebral (Cap) nativ

- Film si CD

De 15 ani ne straduim sa oferim servicii medicale de excelenta, din suflet, cu o echipa de medici profesionisti, dedicati sanatatii tale. Atentia acordata detaliilor, explicatiile amanuntite, colaborarea stransa cu toti specialistii clinicii, permanenta perfectionare academica sunt doar cateva motive pentru care sa alegi cu incredere echipa MEMORMED.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului Creatoriideoferte.ro

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat sau electronic in locatie.

Este necesara programare telefonica dupa cumpararea voucherului.

Oferta este valabila fara trimitere de la medicul de familie.

Centrul Medical Memormed

BUCURESTI

1. Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, Nr. 30, Corp A si Corp B, Sector 1.

2. Str. George Georgescu, Nr. 54 - Policlinica si Imagistica

3. Str. Sf. Elefterie, Nr. 47-49 - Piata Cotroceni

Voucherul este valabil pana la: 31.03.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Centrul Medical Memormed

Centrul Medical Memormed

website
Bd. Alexandru Ioan Cuza, Nr. 30, Corp A si Corp B, Sector 1.
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter