1 sedinta terapia Bowen cu 75 lei in loc de 150 - Creatoriideoferte
Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-50%
Terapia Bowen cu 75 lei in loc de 150
Valoare Discount Castigi
150 LEI 50% 75 LEI

40 Oferte ramase

75 LEI
Cumpara!

10 Oferte cumparate

Descriere

Terapia Bowen permite organismului să se vindece singur

Ce este Terapia Bowen?

Terapia Bowen este un sistem terapeutic dinamic, cu aplicare pe muschi si tesut conjunctiv, ce a fost conceput de Tom Bowen, in Geelong, Australia.

Aceasta terapie se bazeaza pe teoria conform careia, odata ce s-a realizat relaxarea totala a corpului, se activeaza abilitatea proprie organismului de a redresa disfunctiile corpului si ale mintii, prin readucerea acestora la echilibru si armonie.

Actioneaza holistic, prin activarea mecanismelor de autovindecare proprii organismului. Terapeutul transmite semnale sistemului nervos pe diferite locatii specifice (se lucreaza pe muschi, tendoane, ligamente, nervi, articulatii si fascie), iar corpul pacientului face restul, raspunzand in propriul sau ritm si conform cu posibiltatile sale.

Optiuni disponibile:

1 sedinta terapia Bowen cu 75 lei in loc de 150

1 sedinta terapia Bowen pentru copii cu 50 lei in loc de 100

Modul de accesare a acestor structuri subtile fac ca TERAPIA BOWEN sa fie o terapie unica, de sine statatoare, complexa, neinvaziva.

S-a constatat ca in urma aplicarii Terapiei Bowen pacientii au beneficiat de urmatoarele efecte:

-  deplasarile osoare se realiniaza, desi nu se executa nici o manipulare a articulatiilor sau oaselor, ca in chiropractica.

-  Tensiunile musculare se elimina, iar circuitul limfatic normal se restabileste, desi nu se maseaza muschii, ca in masajul terapeutic.

-  Circulatia energiei prin meridianele energetice se restabileste, desi nu se folosesc tehnici din acupunctura si presopunctura.

-  Echilibrul psihic se normalizeaza, desi nu se aplica metode specifice psihoterapiei.

Aceste efecte sunt posibile datorita faptului ca Terapia Bowen permite recuperarea “memoriei celulare” si astfel, accesarea “tiparului original” al starii de bine si armonie. Terapia Bowen este recunoscuta pe plan international de medicina alopata, alternativa si complementara ca fiind o terapie foarte buna care ajuta la insanatosirea corpului.

 

Cum se aplica Terapia Bowen?

Spre deosebire de celelalte terapii manuale, Tehnica Bowen nu foloseste manipulari in forta. Terapeutul nu forteaza organismul pacientului sa execute o comanda, ci permite acestuia sa intreprinda acele actiuni necesare pentru a se auto-vindeca, in propriul sau ritm. Fiecare pacient e o fiinta umana unica, de aceea fiecare corp va avea un raspuns individual la terapie, in functie de spectrul problemelor personale de sanatate.

Pacientul poate fi culcat pe un pat sau pe o masa de masaj, acoperit, intr-o pozitie confortabila, dar tratamentul Bowen se poate aplica si unui pacient asezat pe scaun.

Un tratament consta in aplicarea unor miscari delicate, efectuate cu degetele, pe anumite puncte specifice, asupra muschilor si tesutului conjunctiv, fie direct pe piele, fie peste o imbracaminte usoara. Prin aplicarea acestor miscari se transmit mesaje prin intermediul sistemului nervos, recuperand memoria celulara a unei stari ideale de relaxare si echilibru.

Rezultatele pot fi remarcabile chiar de la prima sedinta, procesul de auto-vindecare derulandu-se si pe parcursul zilelor urmatoare.

Tratamentele se aplica, de regula, la interval de sapte zile. De cele mai multe ori, sunt necesare doar cateva sedinte de tratament, in cazul afectiunilor acute.

Terapeutul se poate concentra pe o problema specifica, in cazul unei boli acute, sau se poate adresa organismului ca un intreg, in cazul bolilor cronice.

După sedinţa de terapie, in corp apar fenomene de detoxifiere, se amplifica eficienta sistemului limfatic, inflamatiile tind sa diminueze, blocajele si contracturile din corp tind sa se detensioneze, iar corpul are tendinta de a se realinia, de a se armoniza.

 

Cui se adreseaza Terapia Bowen?

Terapia Bowen este potrivita si folositoare oricui, de la nou-nascuti la persoane in varsta. Ofera alinare sportivilor, femeilor insarcinate si persoanelor cu nevoi speciale. Se adreseaza organismului la toate nivelele: fizic, chimic, mental si emotional si da rezultate in tratarea afectiunilor acute, cronice, neurologice sau psiho-somatice.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte! 

Voucherul este destinat atat adultilor cat si copiilor.

Durata sedinta : 60 min (adulti)

Durata sedinta : 45-60 min (copii)

Program: Luni - Sambata     

Programarile se pot face telefonic sau pe whatapp (recomandat) impreuna cu numele si voucherul atasat.

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, insa poti folosi un singur voucher in nume propriu din fiecare oferta disponibila , restul le poti face cadou.

Voucherul este valabil pana la: 31.07.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Terapie CranioSacrală Mihail Lambru

Str. George Enescu nr. 19
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter