Pachet tratamente stomatologice copii - 2 x sigilari dentare, consultatie medic specialist pedodont + plan de tratament, periaj profesional cu 199 lei in loc de 840 de lei - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-76%

Descriere

Pachet tratamente stomatologice copii - 2 x sigilari dentare, consultatie medic specialist  pedodont  + plan de tratament,   periaj profesional cu 199 lei in loc de  840 de lei

 

Vizitele regulate la stomatolog sunt esențiale pentru copii, contribuind la prevenirea problemelor dentare precum cariile și promovarea unei igiene orale sănătoase.

Monitorizarea creșterii și alinierii dinților este, de asemenea, crucială pentru identificarea timpurie a oricăror probleme ortodontice.

Consult realizat de catre un medic pedodont specialist cu experienta, in urma caruia se va efectua si un plan de tratament personalizat pentru a obtine sanatatea dentara a celui mic. Se va efectua un periaj profesional pentru indepartarea tuturor depunerilor ce nu pot fi indepartate prin periajul clasic, dar si doua sigilari care ajuta la protejarea dintilor de aparitia cariilor.

Dental Blue, 14 ani de profesionalism si calitate in serviciile dentare!

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte!

Achizitioneaza voucherul si suna-ne pentru programare la numarul din voucher. Te rugam sa ai la indemana codul de pe voucher pentru a efectua programarea.

Poti utiliza personal un voucher, dar poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou.

Oferta valabila doar in luna martie!

Program:
Luni - Vineri: 09:00 - 21:00

Voucherul este valabil pana la: 31.05.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Dental Blue

Dental Blue

website
Bulevardul Pache Protopopescu nr.31
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter