Pachet igienizare dentara (detartraj si periaj profesional) si plan de tratament realizate de medic specialist cu 125 lei in loc de 535 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-77%

41 Oferte ramase

125 LEI
Cumpara!

9 Oferte cumparate

Descriere

Pachet igienizare dentara (detartraj si periaj profesional) si plan de tratament realizate de medic specialist cu 125 lei in loc de 535.

 

Atunci când vorbim despre igienizare dentară ne referim în primul rând la un proces complet de curățare a danturii. Igienizarea dentară profesională este realizată strict de către medicul stomatolog Are rolul de a curăța în profunzime dantura și de a îndepărta depunerile de placă bacteriană și de tartru.

Pachetul cuprinde detartraj si periaj profesional pentru ambele arcade si un plan de tratament realizat de catre medic specialist cu experienta, in care se vor detalia toate problemele dentare si se va alege cea mai buna solutie personalizata pentru obtinerea unui zambet perfect.

Dental Blue, 14 ani de profesionalism si calitate in serviciile dentare!

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte!

Achizitioneaza voucherul si suna-ne pentru programare la numarul din voucher. Te rugam sa ai la indemana codul de pe voucher pentru a efectua programarea.

Poti utiliza personal un voucher, dar poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou.

Oferta valabila doar in luna martie!

Program:
Luni - Vineri: 09:00 - 21:00

Voucherul este valabil pana la: 31.05.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Dental Blue

Dental Blue

website
Bulevardul Pache Protopopescu nr.31
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter