3 sedinte Terapie în psihosexologie la doar 300 lei in loc 600 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-50%
3 sedinte Terapie în psihosexologie la doar 300 lei in loc 600
Valoare Discount Castigi
600 LEI 50% 300 LEI

44 Oferte ramase

300 LEI
Cumpara!

6 Oferte cumparate

Descriere

3 sedinte Terapie în psihosexologie la doar 300 lei in loc 600

Terapia sexuală este o formă de psihoterapie, concepută pentru a ajuta indivizii și cuplurile să abordeze factorii medicali, psihologici, personali sau interpersonali care influențează satisfacția sexuală.

Terapia sexuală de obicei se concentrează pe o disfuncţie sexuală sau pe probleme majore de comunicare sexuală între parteneri.

Psihosexologul poate ajuta o persoană să identifice motivele din cauza cărora se confruntă cu probleme de intimitate și totodată poate oferi îndrumări și indicații utile pentru depășirea acestor cauze. Problemele pot fi cauzate atât de factori de ordin medical cât și de factori de ordin psihologic, ceea ce necesită ajutorul unui specialist și o discuție deschisă.

 

Daca te confrunti cu următoarele disfuncționalități de mai jos nu ezita să soliciți ajutorul.

Disfuncții sexuale: Psihosexologii pot ajuta persoanele care se confruntă cu dificultăți în domeniul sexual, cum ar fi disfuncții erectile, disfuncții de orgasm, probleme legate de libidou (dorința sexuală) sau probleme de cuplu legate de sexualitate.

Terapie sexuală: Psihosexologii oferă consiliere și terapie pentru a ajuta indivizii sau cuplurile să exploreze și să-și îmbunătățească satisfacția sexuală, să construiască relații sănătoase și să depășească eventualele obstacole legate de sexualitate.

Educație sexuală: Psihosexologii pot fi implicați în furnizarea de informații și educație sexuală pentru a ajuta oamenii să dobândească cunoștințe și abilități adecvate legate de sexualitatea umană.

Consiliere în probleme de identitate sexuală: Psihosexologii pot oferi orientare și sprijin pentru persoanele care explorează și își clarifică identitatea sexuală sau ale celor care se confruntă cu dificultăți în acceptarea și integrarea acestei identități.

Consiliere în probleme de relaționare și comunicare sexuală: Psihosexologii pot ajuta indivizii și cuplurile să își îmbunătățească comunicarea și să abordeze problemele de relaționare care pot afecta sexualitatea.

 

Psiholog  ADINA VARODI:

Sunt Psiholog clinician autonom, Psihoterapeut integrativ acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania (cod COR-23242).

Specializari și competențe:

- Psiholog clinician

- Psihoterapeut Integrativ

- Hipnoterapeut (absolvent)

- Psiholog sistemic (formare complementară)

- Psihosexolog (formare complementara)

- Terapeut prin terapie psihosomatica (in formare) în cadrul Asociației Somatic Experiencing România

 

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

Poti utiliza personal un singur voucher, dar poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou.

Este necesara programare telefonica dupa achizitionarea voucherului.

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie.

Locatii:

1. Blvd. Dimitrie Cantemir nr 2, bl P3, sc 2 (reper Hotel Horoscop)

2. Str. Piata Alba Iulia, nr 8,bl I7, sc 1, et 2, ap 4, interfon 04 (imediat dupa restaurant Arogant)

Voucherul este valabil pana la: 15.06.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Psiholog Adina Varodi

Psiholog Adina Varodi

website
Blvd. Dimitrie Cantemir nr 2, bl P3, sc 2,
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter