Test de efort EKG cu 249 lei - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-36%

79 Oferte ramase

249 LEI
Cumpara!

21 Oferte cumparate

Descriere

Test de efort EKG cu 249 lei in loc de 390

In cardiologie, testarea la stres presupune evaluarea aparatului cardiovascular in conditii de suprasolicitare. Scopul unui astfel de test de efort este de a depista si diagnostica afectiuni cardiace ascunse la examenele clinic si paraclinic, efectuate in repaus sau la evaluarea capacitatii functionale a pacientului.

Testarea la stres are doua componente: metoda de provocare a stresului si metoda de evidentiere si evaluare a efectelor acestuia asupra aparatului cardiovascular.

Testul de efort ECG (sau EKG) este rezultatul asocieriidintre cel mai "fiziologic” mod de provocare a stresului - efort fizic si cea mai accesibila metoda de depistare a efectului efortului asupra cordului - electrocardiograma.

Cand este indicat sa faci un test de efort?

  • ai simptome cardiace (dureri in piept, respiratie dificila la efort, palpitatii) sugerand o boala cardiaca ischemica;
  • apartii unui grup cu risc cardiovascular mediu sau inalt (sindrom metabolic, diabet zaharat sau factori de risc coronarian multipli), chiar daca nu ai simptome;
  • urmezi un tratament pentru o boala cardiovasculara cunoscuta si medicul doreste o evaluare a tratamentului sau a capacitatii functionale;
  • esti sau urmeaza sa fii inclus intr-un program de recuperare medicala;
  • esti barbat si ai peste 40 de ani sau femeie avand peste 50 de ani si intentionezi sa incepi un program regulat de exercitii fizice. Aceste limite de varsta pot fi, si chiar este indicat sa fie, mai joase pentru cei cu un stil de viata sedentar, cu factori de risc cardiovascular prezenti sau cu antecedente familiale de boala cardiaca.
  • esti sportiv amator sau de performanta si doresti sa-ti evaluezi capacitatea functionala sau sa depistezi situatii in care efortul ar putea fi periculos pentru sanatate (de exemplu, modificari ECG limita sau potential patologice).

Un test de efort ECG consta in efectuarea unui efort fizic standardizat, progresiv crescator, sub monitorizarea permanenta a electrocardiogramei, tensiunii arteriale si uneori a altor parametri cum ar fi saturatia in oxigen a sangelui etc.

Dr. Constantin Erena: De 18 ani Asistent Universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti.

Experienta Practica de 25 ani (1.03.1993-prezent) in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti, Floreasca, Sectiile Cardiologie si Medicina Interna ca Medic Primar Medicina Interna, Specialist Cardiologie.

Specializare ecografie cardiaca, investigatii si diagnosticare cardiologica neinvaziva de 2 ani de zile in cadrul RWTH Aachen, Germania.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

O persoana poate cumpara si folosi cate vouchere doreste sau le poate face cadou.

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie.

Necesara programare in prealabil dupa cumpararea voucherului.

Program:

L-V 09:00 - 20:00

Sambata 09:00 - 13:00

Erenamed

Str. Povernei Nr. 20, Sector 1, Bucuresti

Voucherul este valabil pana la: 30.11.2022 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Erenamed

Str. Povernei Nr. 20, Sector 1
Bucuresti 010644
Romania

Abonare newsletter