Igienizare dentara profesionala: Consultatie +Detartraj ultrasonic+ Periaj professional+ AirFLOW la Pure Smile Dental La doar 150 lei in loc de 300 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-50%

28 Oferte ramase

150 LEI
Cumpara!

22 Oferte cumparate

Descriere

Un zambet frumos presupune o dantura sanatoasa! Ingrijirea zilnica si vizitele regulate la medicul dentist te ajuta sa-ti mentii dantura curata si sanatoasa.

Igienizare dentara profesionala- Consultatie+ Detartraj ultrasonic+ Periaj professional+ AirFLOW la Pure Smile Dental La doar 150 lei in loc de 300

Pachet Igiena Dentara:

  • - Consultatie de specialitate
  • - Detartraj ultrasonic – ambele arcade
  • - Periaj profesional - ambele arcade
  • - Airflow

Cafeaua, nicotina sau colorantii din sucuri si alimente afecteaza culoarea dintilor dar si sanatatea lor in timp. Scapa de aspectul inestetic al zambetului tau provocat de aceste coloratii intr-o singura sedinta la medicul stomatolog.

Detartrajul cu ultrasuneteîndepărtează placa bacteriană și tartrul de pe suprafața dințiilor și de sub nivelul gingiilor, stimulând și circulația locală a sângelui.

Prin procedura de airflowing, se asigura o curatare mult mai intensa, respectiv in zonele cel mai putin accesibile ale gurii d-voastra. Or, pe langa instrumentarul ultrasonic pentru detartare, un asemenea aparat – airflow-ul – reprezinta un auxiliar de nadejde atat gurii d-voastra, cat si practicianului. Procedura devine rapida si nedureroasa, astfel.

Placa bacteriana poate fi, si ea, mai usor indepartata, respectiv prin acelasi aparat de categoria: airflow. Ba mai mult, un asemenea airflow va poate masa si stimula circulatia sanguina locala, din zona gingivala! Iar, in combinatie cu un periaj profesional, airflow-ul poate sa confere o stare de sanatate sporita dintilor d-voastra.

Echipa PURE SMILE DENTAL este la dispozitia dumneavoastra pentru a va reda zambetul. Noi stim ca increderea in sine si starea de bine vine si dintr-un zambet absolut impecabil,de aceea suntem aici pentru a va oferi serviciile stomatologice de care aveti nevoie,caracterizate prin profesionalism,dedicare si pricepere.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte!

Achizitioneaza voucherul si suna-ne pentru programare la telefonul din voucher. Te rugam sa ai la indemana codul de pe voucher pentru a efectua programarea.

Poti cumpara mai multe vouchere pentru a le utiliza personal sau pentru a le face cadou.

Reprogramarea sau anularea se efectueaza cu minim 24 ore inainte de data stabilita ; in caz contrar serviciul se considera utilizat.

Modalitati de a ajunge la cabinet:

  • - Metrou: statia Grozavesti/Politehnica
  • - Autobuze: 105, 136, 139, 236, 336, 601
  • - Troleibuze: 61, 62, 90, 93
  • - Tramvaie : 1, 11, 35

Program:
Luni - Vineri: 09:00 - 20:00

Voucherul este valabil pana la: 31.03.2023 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Pure Smile Dental

Pure Smile Dental

Str.Economu Cezarescu nr 47-59, parter cabinet 12, sector 6 , zona Grozavesti
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter