Ecografie mamara bilaterala cu 179 lei in loc de 249 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-28%
Ecografie mamara bilaterala cu 179 lei in loc de 249
Valoare Discount Castigi
249 LEI 28% 70 LEI

66 Oferte ramase

179 LEI
Cumpara!

34 Oferte cumparate

Descriere

Ecografie mamara bilaterala cu 179 lei in loc de 249

 

Ecografia mamară sau ecografia de sân este una dintre cele mai simple și rapide metode de screening și diagnostic pentru afecțiunile mamare – cancer de sân, nodul mamar sau fibroadenom mamar. Această investigație imagistică nu este dureroasă și nici nu prezintă riscuri, pentru că folosește ultrasunete, nu raze X, cum este cazul mamografiei.

Ecografia mamară este cea mai des utilizată metodă de examinare imagistică a sânului la femeile tinere, până la 40 de ani, după această vârstă fiind recomandată mamografia. Investigația este indicată anual, ca parte a controlului de rutină pentru diagnosticarea cancerului de sân.

Ecografie mamara bilaterala cu 179 lei in loc de 249

- Consultatie medic specialist

- Ecografie mamara bilaterala

- Interpretare si plan de tratament

- Buletin ecografic

 

Povestea PROFESSIONAL KLINIC a început din dorința de a oferi o alternativă profesionistă a sistemului medical din România și pentru ca pacienții noștri să fie mereu încrezători în serviciile oferite la cele mai înalte standarde și în dedicarea personalului medical.

Personalul nostru medical este unul profesionist, pregătit să intervină în orice situație cu care pacienții noștri se confruntă. Siguranța pacienților este grija noastră cea mai importantă, de aceea, selecția medicilor noștri se face pe baza a trei criterii care ne vor ghida mereu: calitatea umană, profesionalismul și perseverența.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului Creatoriideoferte.ro

Puteti cumpara cate vouchere doriti pentru a le face cadou, insa puteti folosi un singur voucher pentru fiecare specialitate (Analize, Ginecologie, Endocrinologie etc)

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie.

Este necesara programare telefonica dupa cumpararea voucherului.

Programarile se fac cu cel putin 24 de ore inainte, iar anularea programarii se poate face pana la ora 13:00 a zilei respective.

Program   Luni - Vineri:  08:00 – 20:00.

Voucherul este valabil pana la: 29.02.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Professional Klinic

Professional Klinic

Calea Calarasi 177 (statia de STB - Delea Veche), sector 2
Bucuresti 030341
Romania

Abonare newsletter