Pachet recuperare genunchi – 5 sedinte kinetoterapie activa + 5 sedinte laser cu 590 lei in loc de 890 - Creatoriideoferte
Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-34%

43 Oferte ramase

590 LEI
Cumpara!

7 Oferte cumparate

Descriere

Fizioterapia este un aspect esențial în recuperarea după traumatisme, intervenții chirurgicale sau pentru gestionarea durerilor cronice. Noi suntem aici pentru a vă oferi soluții terapeutice care să vizeze în mod direct sursa problemei și să vă ajute să vă recăpătați mobilitatea și calitatea vieții.

Aparatura noastră avansată ne permite să aplicăm tehnici de fizioterapie la standarde înalte. Utilizăm metode precum precum: ectrostimulare, ultrasunete, laserterapie, crioterapie, drenaj, terapii manuale și multe altele pentru a vă oferi tratamente eficiente și non-invazive.

 

Pachet recuperare genunchi – 5 sedinte kinetoterapie activa + 5 sedinte laser cu 590 lei in loc de 890

Pachet recuperare umar – 6 sedinte kinetoterapie activa + 6 sedinte tecar cu 690 lei in loc de 990

 

Specialiștii noștri în fizioterapie au o vastă experiență în tratarea unei game variate de afecțiuni fizice și stări de sănătate. Suntem conștienți că fiecare pacient este unic, iar abordarea noastră se bazează pe nevoile și obiectivele dumneavoastră specifice. Cu o atenție deosebită acordată detaliilor, vă oferim un plan de tratament personalizat care să vă ajute să vă atingeți obiectivele.

Cu o gamă largă de aparatură de vârf, suntem aici pentru a vă ajuta în procesul de recuperare și în menținerea unei stări de sănătate optime.

Terapia cu laser utilizeaza lumina concentrata pentru a favoriza si accelera procesele naturale de vindecare ale organismului. In medicina, laserele permit chirurgilor sa lucreze la un nivel inalt de precizie, concentrandu-se pe o suprafata mica, daunand mai putin tesutului inconjurator.

Terapia cu laser  este cea mai performanta terapie laser din lume si a devenit rapid standardul de ingrijire in ameliorarea durerii acute si cronice.

Terapia TECAR este o metoda de recuperare foarte avansata, care stimuleaza procesul natural de vindecare a organismului. TECAR foloseste energia electromagnetica si poate ameliora durerile articulare si musculare, astfel incat pacientul sa nu mai aiba nevoie de interventii chirurgicale.

În timpul terapiei, corpul se folosește de propria energie, activând mecanismele de regenerare de la nivelul țesuturilor și al musculaturii, având ca efect vindecarea.

Având în vedere efectele antialgice, miorelaxante și decontracturante rapide ale masajului terapeutic, pacientul are posibilitatea să integreze în recuperare atât partea de terapie TECAR cât și efectuarea ulterioară a exercițiilor fizice pe care le poate executa cu ușurință, astfel refacerea fiind mai rapidă si cu efect indelungat.

 

Kinetoterapia activa reprezinta terapia prin miscare sau gimnastica medicala in care se folosesc exercitii variate pentru recapatarea sau ameliorarea sanatatii unor segmente.

Caracteristici:

  • - Corecteaza si mentine postura si aliniamentul corporal
  • - Creste forta si rezistenta musculara
  • - Imbunatateste mobilitatea articulara
  • - Creste coordonarea si echilibrul
  • - Imbunatateste capacitatea de efort
  • - Ajuta la recuperarea cardio-respiratorie
  • - Creste confortul psihic si fizic

 

 

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

O persoana poate cumpara si folosi cate vouchere doreste sau le poate face cadou.

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie.

Necesara programare dupa cumpararea voucherului.

Timpul de programare pentru fiecare specialitate este de 1-3 zile

Program:

Luni-Vineri:  08:00 - 20:00

Voucherul este valabil pana la: 31.07.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Arcomed Medical Center

Arcomed Medical Center

0770 994 608

website
Str. Pictor Ion Negulici nr. 27 etaj 1, Sector 1
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter