Consultatie de specialitate cu camera intraorala + Plan de tratament + Instructaj privind igiena oro dentara (adulti sau copii) cu 49 lei in loc de 200 - Creatoriideoferte
Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-76%

89 Oferte ramase

49 LEI
Cumpara!

11 Oferte cumparate

Descriere

Consultatie de specialitate cu camera intraorala + Plan de tratament + Instructaj privind igiena oro dentara (adulti sau copii) cu 49 lei in loc de 200

Consultatia efectuata cu ajutorul camerei intraorale este foarte utila la prima vizita a pacientului, pentru a evalua statusul oral si pentru a depista toate problemele dentare. In acest fel, pacientul este complet informat cu privire la eventualele afectiuni, si se poate intocmi un plan de tratament adecvat situatiei clinice.

Camera intraorala este un instrument imagistic non-iradiant (nu este radiologie) ce preia imagini din cavitatea bucala a pacientului si le trasmite pe un ecran atasat unitului dentar. Pe acest ecran, pacientul poate vizualiza in timp real statusul sau dentar, primind in acelasi timp explicatii legate de diagnostic, din partea medicului stomatolog care realizeaza examinarea.

Prin intermediul imaginii proiectate pe ecran, camera intraorala are proprietatea de a face vizibile detaliile greu de observat cu ochiul liber. Astfel, cu ajutorul acestui dispozitiv montat la scaunul stomatologic, pacientul si medicul pot vedea foarte clar:

  • - Cariile superficiale, medii si profunde.
  • - Statusul gingival – prezenta  inflamatiei, a sangerarii, modificarile de volum si culoare.
  • - Adaptarea lucrarilor dentare existente si corectitudinea realizarii lor.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte!

Achizitioneaza voucherul si suna-ne pentru programare la telefonul din voucher. Te rugam sa ai la indemana codul de pe voucher pentru a efectua programarea.

Poti cumpara mai multe vouchere pentru a le utiliza personal sau pentru a le face cadou.

 

Oferta nu se aplica pentru dinti ce necesita tratamente de canal, molari de minte sau fetele vestibulare ale dintilor frontali.

Reprogramarea sau anularea se efectueaza cu minim 24 ore inainte de data stabilita ; in caz contrar serviciul se considera utilizat.

 

Modalitati de a ajunge la cabinet:

  • Metrou: statia Grozavesti/Politehnica
  • Autobuze: 105, 136, 139, 236, 336, 601
  • Troleibuze: 61, 62, 90, 93
  • Tramvaie : 1, 11, 35

Program:
Luni - Vineri: 09:00 - 20:00

Voucherul este valabil pana la: 31.07.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Pure Smile Dental

Pure Smile Dental

website
Str.Economu Cezarescu nr 47-59, parter cabinet 12, sector 6 , zona Grozavesti
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter