Lectii de pian pentru copii si adulti, nivel incepator, mediu si avansat, la doar 320 lei - 8 sedinte (60 minute sed) - Creatoriideoferte
Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-50%

37 Oferte ramase

320 LEI
Cumpara!

83 Oferte cumparate

Descriere

Scoala Music Notes se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica indiferent de varsta sau nivelul de pregatire muzicala.

Lectiile de pian se desfasoara individual atat pentru copii cat si pentru adulti, si isi propun o dobandire treptata si cat mai eficienta a notiunilor muzicale de catre pasionati. Astfel, studiul pianului poate deveni o activitate foarte interesanta ale carei beneficii precum: dezvoltarea aptitudinilor artistice, sporirea capacitatii de atentie si coordonare, imbunatatirea memoriei si mai ales petrecerea timpului intr-un mod placut, nu vor intarzia sa apara.

Iata o scurta lista a elementelor de care se va tine cont, in functie de nivelul cursantului:

Începator

Dobândirea tehnicii elementare privind apăsarea corectă a clapelor, memorarea unor cântece foarte simple, care au ca scop familiarizarea cu clapele pianului, deprinderea cu notația muzicală și noțiunile ritmice de bază, exerciții și studii care își propun realizarea independenței mâinilor.

Nivel Mediu și Avansat

Studii destinate învătării gamelor, arpegiilor și a altor elemente teoretice; realizarea unui repertoriu în funcție de preferințele și posibilitățile tehnice ale elevului, alcătuit din piese clasice cât și moderne.

 

Lecțiile de chitară acustică sunt organizate în 2 categorii, în funcție de nivelul cursantului, și se vor studia atât piese alese de noi cât și cântecele favorite ale elevilor. Iată o prezentare, pe scurt, a elementelor de care se va tine cont, în fiecare etapă a studiului:

Începator

Apăsarea corectă a corzilor și dobândirea tehnicii instrumentale de bază, familiarizarea cu notația muzicală simplă (tabulatura) și a modului în care sunt dispuse notele pe griful chitării, însușirea noțiunilor inițiale referitoare la ritm și note muzicale, învațarea acordurilor uzuale, informațiile fiind dobândite progresiv prin studiul unor piese accesibile destinate începatorilor.

Nivel Mediu și Avansat

Deprinderea cu notația muzicală standard specifică chitării (portativ+tabulatură), pregatirea studiului improvizației prin introducea primelor elemente care privesc formarea auzului muzical (studiul intervalelor și a armoniei tonale), dobândirea noțiunilor toretice referitoare la formarea acordurilor de 4 sunete și funcția pe care o îndeplinesc în cadrul tonalităților majore și minore, precum și studiul diverselor tipuri de game și a improvizației modale.

 

 

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte!

Voucherul CreatoriideOferte include:

- 8 sedinte (60 minute/sed) lectii de pian pentru copii si adulti, nivel incepator, mediu si avansat

Cele 8 lectii se vor desfasura cate 2 saptamanal, intr-un program stabilit de comun acord, de luni pana sambata, in intervalul orar 9:00-18:00.

Sediul se afla in Bucuresti, Str. Calea Victoriei nr 48-50, foarte aproape de statia de metrou Universitate.

Voucherul este valabil pana la: 31.07.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Music Notes

Calea Victoriei nr. 48-50, scara B.ap 57
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter