Abonament 4 ședințe individuale : pian, vioara, chitara, saxofon (la alegere) cu 240 lei in loc de 480 lei - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-50%

6 Oferte ramase

240 LEI
Cumpara!

9 Oferte cumparate

Descriere

Abonament 4 ședințe individuale : pian, vioara, chitara, saxofon (la alegere) cu 240 lei in loc de 480 lei

 

Tiririri Music ofera cursuri de instrument (pian, vioara, chitara, saxofon) la cele mai inalte standarde, fie ca vrei sa inveti sa canti ca hobby, fie de perforanta, fie ca vrei sa canti solo sau sa te acompaniezi , fie ca vrei sa canti muzica clasica sau orice alt gen musical, la noi cursurile se desfasoara intr-o atmosfera placuta si prietenoasa dar totodata profesionista.

Pianul este un instrument fantastic. Cantatul la pian este recunoscut a fi o metoda exceptionala de a scapa de stres, ajuta la concentrarea distributiva, stimuleaza creierul si conexiunile neuronale, coerenta in gandire si dezvoltarea vocabularului!

Chitara este un instrument extrem de popular printre tineri! Ca orice instrument, stapanirea sa ajuta la cresterea increderii in sine, dar si la capacitatea de concentrare si imbunatateste memoria, facand chitara un instrument fantastic pentru dezvoltarea copiilor, dar si pentru a-ti mentine o minte alerta pe masura ce inaintezi in varsta!

Vioara este un instrument gratios, admirat de multi pentru eleganta sa. Cantatul la vioara ajuta la mentinerea unei minti alerte, ajutand memoria si atentia. Pe langa acestea, pozitia cu spatele drept in care se canta la vioara dezvolta o postura armonioasa a corpului.

Saxofonul este poate cel mai popular instrument de suflat, avand un sunet aparte, boem si relaxant, inflexiuni deosebite si posibilitati largi de virtuozitate.

Sedintele se desfasoara individual si dureaza 50 de minute.

Se adreseaza atat copiilor cu varsta minima 5 ani, cat si adultilor indiferent de nivelul de cunostinte.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

O persoana poate cumpara cate vouchere doreste, insa poate folosi unul singur personal.

Voucherul asigura 4 cursuri inviduale pentru unul din cele 4 instrumente disponibile.

Când: Luni -Vineri 12.00 - 20.00 / Sambata– la cerere

Frecventa curs: 1 dată pe săptămână/ –4 sedinte/luna

Durata sedinta: 50 minute

Lectiile sunt individuale.

Voucherul este valabil pana la: 15.06.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Tiririri Music

Tiririri Music

website
Intrarea Nicorești nr. 6 Sector 1 (intrarea din strada Polona)
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter