Abonament canto 4 ședințe individuale cu 340 lei in loc de 680 lei - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-50%
Abonament canto 4 ședințe individuale cu 340 lei in loc de 680 lei
Valoare Discount Castigi
680 LEI 50% 340 LEI

8 Oferte ramase

340 LEI
Cumpara!

7 Oferte cumparate

Descriere

Abonament canto individual 4 ședințe cu 340 lei in loc de 680 

Îți place să cânți? Vrei să înveți cum să te conectezi mai bine cu publicul? Să fii mai sigur pe tine în timp ce cânți? Sau copilul tău are o înclinație naturală către muzică și ai vrea să-l înscrii la lecții de canto? Indiferent de motiv, lecțiile de canto se adresează tuturor celor care, indiferent de vârstă, vor să-și perfecționeze vocea naturală, să-și îmbunătățească intonația, respirația și să se simtă mai confortabil pe scenă.

Să înveți să cânți nu înseamnă doar că vocea îți va suna mai bine. Un profesor de canto te ajută să-ți duci pasiunea la următorul nivel și cum să atragi și să menții atenția publicului.

Tiririri Music ofera cursuri de canto la cel mai inalt nivel, iar fiecare lectie de canto este o calatorie in lumea anatomica deoarece folosim o tehnica vocala noua, bazata pe anatomie ce ne da posibilitatea de a explora orice stil muzical si mai mult sa stapanim efecte vocale greu accesibile in mod traditional.

Beneficiile cursului de canto sunt multiple, de la însușirea elementelor de limbaj muzical (tempo, nuanțe muzicale) până la dezvoltarea creativității și a inteligenței muzicale.

Asimilarea unui repertoriu adecvat și variat (în funcție de posibilitățile cursantului) și însușirea propriului stil sunt obiective importante ale școlii noastre de muzică, în cadrul cursului de canto.

Durata orei de canto este de 50 de minute și se desfășoară individual, în conformitate cu particularitățile de vârstă ale cursantului.

Cursul este susținut de un profesor atestat cu studii superioare de specialitate în domeniul muzical și cu experiență în domeniu.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

O persoana poate cumpara cate vouchere doreste, insa poate folosi unul singur personal.

Când: Luni -Vineri 12.00 - 20.00 / Sambata– la cerere

Frecventa curs: 1 dată pe săptămână/ –4 sedinte/luna

Durata sedinta: 50 minute

Lectiile sunt individuale.

Voucherul este valabil pana la: 15.06.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Tiririri Music

Tiririri Music

website
Intrarea Nicorești nr. 6 Sector 1 (intrarea din strada Polona)
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter