Cursuri de pian, vioara, chitara, canto sau flaut individuale (la alegere) 4 sedinte la Scoala de arte ArioDante cu 129 ron in loc de 240 plus Bonus - Creatorii de oferte


Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
Orasul curent: Bucuresti
0371 341 565
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-46%

31 Oferte ramase

129 LEI
Indisponibil

9 Oferte cumparate

Descriere

ArioDante a luat naștere din dorința de a sprijini tinerele talente, dar și pentru a susține inițiativa tuturor celor care vor să descopere 'limbajul' notelor muzicale.

Cursurile sunt sustinute de personal specializat cu experienta pedagogica. Cursurile se deruleaza individual, o sedinta dureaza  50 minute, iar metoda este adaptata varstei si necesitatilor educationale ale cursantilor, fiind adresate atat copiilor, cat si adultilor.

Orele de curs se desfasoara intr-un ambient modern si placut, cu utilizarea unor metode creative de predare si invatare, care sa permita valorificarea potentialului creativ al fiecarui cursant. 

Ce așteptări ar trebui să am în urma cursurilor?

Prin lecţiile de canto se vor învaţă tehnică vocală, respiraţie, dicţie, frazare, intonaţie, dar şi dezvoltarea auzului muzical, agilitate, prezenţa scenică şi mişcare.

În principiu, în 8 lecţii de pian, o persoană poate învaţa noţiunile tehnice generale despre pian, poziţia corectă la pian, poziţionarea notelor pe claviatura, modalităţile de producere a sunetelor, noţiuni generale despre citirea unei partituri din punct de vedere ritmico-melodic şi interpretarea unei piese simple.

Lectiile de flaut debuteaza prin cunoaşterea instrumentului, respiraţia corectă, articulaţia, primele sunete şi  primele cântecele. La nivel mediu se fac deja game şi diferite exerciţii care ajută la interpretarea lucrărilor alese, iar cei avansaţi studiază piese de dificultate mai ridicată. Pe lângă partea practică, lecţia va cuprinde şi noţiuni de teorie muzicală pentru a înțelege mai bine limbajul muzical.

în 8 lecţii de chitară, cursantul poate să înveţe poziţia la chitară, modalităţile de producere a sunetului la chitară, noţiuni teoretice despre tehnici generale de mâna dreaptă şi de mâna stângă, poziţionarea notelor la chitară, noţiuni generale despre interpretare şi învăţarea unei melodii simple.

Lecțiile de vioară pentru începători se concentrează pe deprinderea posturii potrivite,  ținerea viorii și a arcușului. Cursanții vor învăța corzile libere, primele poziții și vor putea cânta melodii familiare simple.

Lecțiile de vioară pentru nivelul intermediar au în vedere sedimentarea  pozițiilor, citirea la prima vedere, cizelarea sunetului, vibrato, interpretare pentru partituri melodioase de nivel mediu, exerciții tehnice de nivel mediu,  acuratețea sunetului, învățarea cântarii pe duble corzi, studii și game.

Cursurile de vioară pentru nivel avansat sunt destinate celor care doresc să aprofundeze tehnica și interpretarea cântatului la vioară, prin extinderea cunoașterii noțiunilor muzicale și a repertoriului scris pentru vioară.

 

ArioDante va ofera 2 optiuni pentru aceasta oferta:

Optiunea 1

Cursuri de pian, vioara, chitara, canto sau flaut individuale (la alegere) 4 sedinte cu 129 ron in loc de 240 plus Bonus 20% reducere din pretul intreg la continuarea cursurilor

Optiunea 2

Cursuri de pian, vioara, chitara, canto sau flaut individuale (la alegere) 8 sedinte cu 259 ron in loc de 480 plus Bonus 20% reducere din pretul intreg la continuarea cursurilor

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului Creatoriideoferte!

Program: Luni - Sambata: 9.00 - 20.00.

Orarul este flexibil si se stabileste in functie de programul si necesitatile cursantilor

Cele 4 sau 8 sedinte se desfasoara pe parcursul unei luni

Voucherul este valabil pana la: 31.10.2017

Detalii companie

ArioDante- scoala de arte

ArioDante- scoala de arte

website
Popa Nan 110, intersectie cu Calea Calarasi
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter


Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile

Sunt deja abonat