3 sedinte Love Coaching sau Consiliere Dezvoltare Personala cu 149 lei in loc de 300 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-50%
3/5 sedinte Love Coaching sau Consiliere Dezvoltare Personala cu 149 lei
Valoare Discount Castigi
300 LEI 50% 151 LEI

60 Oferte ramase

149 LEI
Indisponibil

10 Oferte cumparate

Descriere

Optiunea 1: 3 sedinte Love Coaching sau Consiliere Dezvoltare Personala cu 149 lei in loc de 300

Optiunea 2: 5 sedinte Love Coaching sau Consiliere Dezvoltare Personala cu 249 lei in loc de 500

 

Descriere Sedinta Consiliere Dezvoltare Personala / Love Coaching

Consilierul pentru dezvoltare personala stimuleaza identificarea si alegerea solutiei optime de catre fiecare client pentru sine insusi, pentru diminuarea nivelului de stres, inlaturarea confuziei, tensiunilor acumulate si a blocajelor temporare induse in evolutia personala pe unul sau mai multe planuri.

Investigarea situatiilor problema se realizeaza impreuna cu persoanele afectate, pe baza acordului lor liber exprimat, pe parcursul unui proces in care sunt analizate si clarificate cauzele care genereaza perturbatii si sunt identificate diverse alternative posibile de indepartare a blocajelor resimtite.

Interventia specializata a consilierului pentru dezvoltare personala consta in ghidarea, sustinerea si incurajarea interlocutorilor, prin intermediul unor tehnici si instrumente specifice, in vederea sondarii si relevarii propriilor capacitati si resurse si a constientizarii punctelor critice din existenta proprie si a posibilitatilor de depasire a situatiilor neconvenabile intr-o maniera particularizata.

Sedinte Love Couching:

Sfaturi si indrumari pentru a atrage un partener ideal, a-l aduce inapoi sau pentru a consolida relatia deja existenta.Rezolvarea problemelor inimii tale, pentru a imbunatati succesul tau in matrimoniale si relatii.

Prin discutii, jocuri de rol, modelarea comportamentului si alte forme de directie, un antrenor de intalniri pregateste clientii sa se intalneasca si sa atraga parteneri romantici. Antrenorii de intalniri se pot concentra pe subiecte importante pentru arta intalnirilor: abilitati interpersonale, flirt, psihologie, sociologie, compatibilitate, moda si activitati recreative.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

O persoana poate cumpara si folosi cate vouchere doreste sau sa le faca cadou.

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie sau format electronic.

Necesara programare telefonica.

Program: L-V 10:00- 20:00 S 10:00- 16:00

Royal D

Bd. Nicolae Titulescu nr. 39-49, Sector 1, Bucuresti.

Voucherul este valabil pana la: 30.09.2023 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Abonare newsletter