Tururi de baruri publice in Centrul Vechi (Vineri si Sambata) cu 55 lei in loc de 90 (bauturi incluse in fiecare locatie) - Creatoriideoferte
Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-39%

12 Oferte ramase

55 LEI
Cumpara!

18 Oferte cumparate

Descriere

 

Tururi de baruri publice in Centrul Vechi (Vineri si Sambata) cu 55 lei in loc de 90 (bauturi incluse in fiecare locatie)

 

Tururi de baruri publice in Centrul Vechi al Bucurestiului, organizate in fiecare seara de vineri si sambata. Fiecare tur se tine in Limba Engleza si presupune vizitarea a cel putin 4 baruri/cluburi din Bucuresti, sub indrumarea ghizilor de petreceri pe durata a 4-5 ore. Ora standard de intalnire este 22.00.

In fiecare locatie, sunt incluse shot-uri alcoolice (1 per locatie), intrari prioritare fara niciun cost aditional (inclusiv la concerte sau evenimente), fotografii de grup, un grup international si surprize pentru ocazii deosebite (aniversari sau petreceri de burlaci/burlacite).

Fiecare tur de baruri este adaptat in locatii diferite si constituie un grup international mixt de 15-50 de persoane.

Bucharest 2Night este lider pe piata din Romania in organizarea de evenimente internationale de petrecere, cu peste 6 ani de experienta si peste 750 de tururi de baruri. Dupa rezervare, clientii vor fi contactati pentru a primii detalii aditionale.

Oferta valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

Rezervarile se fac telefonic dupa achizitionarea voucherului.

Evenimentele au loc in fiecare seara de Vineri si Sambata.

Ora standard de intalnire: 22.00

Voucherul include vizitarea a cel putin 4 baruri/cluburi din Bucuresti, sub indrumarea ghizilor de petreceri pe durata a 4-5 ore.

 

 

Voucherul este valabil pana la: 31.07.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Bucharest 2Night Party

Bucharest 2Night Party

Bucuresti
Romania

Abonare newsletter