4 sedinte cursuri salsa cu 39 lei in loc de 175 - Creatoriideoferte







































Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-78%
4 sedinte cursuri salsa cu 39 lei in loc de 175
Valoare Discount Castigi
175 LEI 78% 136 LEI

30 Oferte ramase

39 LEI
Cumpara!

20 Oferte cumparate

Descriere

Cauti o activitate prin care sa te deconectezi si sa te scoata din rutina?

Hai și tu să faci primii pași de dans alături de noi la un Curs Introductiv in lumea dansului latin !

Fie ca esti începator sau avansat, cursurile de dans sunt potrivite pentru toate nivelurile de abilitati si interese, fiind unul dintre cele mai populare activitati de recreere.

Optiunea 1: 8 sedinte cursuri bachata cu 55 lei in loc de 250

Optiunea 2: 4 sedinte cursuri de salsa cu 39 lei in loc de 175

Dansul ofera o modalitate excelenta de a ramâne in forma si de a-ti exprima emotiile si sentimentele printr-o experienta fizica.

Exista o gama larga de stiluri de dans care pot stimula pozitiv abilitatile motrice, îmbunatatirea posturii si o buna coordonare a miscarilor.

Specialistii definesc terapia prin dans drept utilizarea psihoterapeutica a miscarii pentru a promova integrarea emotionala, sociala, cognitiva si fizica a individului. Exista o abordare holistica a vindecarii, bazata pe afirmatia ca mintea, corpul si spiritul sunt inseparabile si interconectate, schimbarile din corp reflecta schimbarile din minte si invers.

Salsa este, poate, cel mai jucaus stil de dans latino. Originar din America de Sud, odata cu trecerea anilor a primit multe influente din alte stiluri si a ajuns sa fie un dans care permite oricui sa se exprime pe ring in stilul propriu. Se poate dansa atat in pereche, cat si individual si nu iti trebuie decat un mic strop de “nebunie” ca sa spui o poveste pe ringul de dans. Fiind un dans atat de complex, nu exista doar un set standard de miscari, ci fiecare dansator este liber sa isi exploreze imaginatia si sa interpreteze muzica asa cum sufletul ii dicteaza

Cand spui Bachata spui “romantism”, “conexiune”, “poveste”. Un dans in care partenerii danseaza apropiati si corpurile lor se misca in tandem, legatura dintre ei fiind foarte importanta pentru un dans de neuitat. Muzica de bachata inseamna poezie, majoritatea melodiile avand versuri de dragoste. Este imposibil sa nu te indragostesti de acest stil odata ce ai facut primii pasi. Este un dans plin de mister, odata cu trecerea anilor dansatorii descoperindu-i din ce in ce mai multe secrete.

Prin instructori profesioniști în domeniul dansului va oferim un ansamblu variat de stiluri, prin care să eliberezi energia.

 

Oferta valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

Poti utiliza personal un singur voucher, dar poti achizitiona mai multe pentru a le oferi cadou.

1 sedinta = 1 ora 

Programările se fac telefonic dupa achizitionarea voucherului.

Abonamentul de 8 sedinte se efectueaza pe parcursul unei luni.

Cursurile de bachata se desfasoara :

Luni si Miercuri 20:00 - 21:00 – Incepatori

Luni si Miercuri 21:00 - 22:00 - Intermediar-Avansati

Marti si Joi 20:30 - 21:30 - Incepatori - grupa noua in formare (din 6 februarie)

Cursurile de salsa se desfasoara :

Vineri 21:00 - 22:00

 

 

Voucherul este valabil pana la: 15.06.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Domino Dance

Domino Dance

website
Str.Soldat Stelian N.Mihale, nr.12A, Bucureşti Sectorul 3
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter