Street-dance copii (5-12 ani), 8 sedinte cu 75 lei in loc de 300 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-75%
Street-dance copii (5-12 ani), 8 sedinte cu 75 lei in loc de 300
Valoare Discount Castigi
300 LEI 75% 225 LEI

90 Oferte ramase

75 LEI
Cumpara!

10 Oferte cumparate

Descriere

Cursuri de street-dance/breaking pentru copii, tineri si adulti cu 75 lei in loc de 300

 

Street-dance copii (5-12 ani), 8 sedinte cu 75 lei in loc de 300

Street-dance adolescenti si adulti  (13 ani +), 8 sedinte cu 75 lei in loc de 300

Breaking all ages (toate varstele), 8 sedinte cu 75 lei in loc de 300

 

La Challenge Arts , suntem mândri să oferim un curs dinamic și captivant de street dance pentru copii, conceput pentru a încuraja pasiunea, creativitatea și încrederea în sine într-un mediu distractiv și susținător.

În cadrul acestui curs, copiii vor explora universul vibrant al dansului, sub îndrumarea instructorilor noștri profesioniști și pasionați. Fie că sunt începători sau au deja experiență în dans, fiecare elev va fi încurajat și susținut să își dezvolte abilitățile și să-și exprime personalitatea prin mișcare.

Pe parcursul lecțiilor noastre interactive, copiii vor învăța tehnici de bază și avansate de street dance, inclusiv popping, locking, breaking și alte stiluri caracteristice. Fiecare lecție va încorpora exerciții de încălzire, învățare a coregrafiilor, improvizație și sesiuni de feedback, pentru a le oferi copiilor o experiență completă și echilibrată.

În plus față de dezvoltarea abilităților de dans, cursul nostru are ca obiectiv și cultivarea încrederii în sine, a spiritului de echipă și a respectului față de ceilalți membri ai clasei. Prin colaborare în grup și prezentări individuale sau de grup, copiii vor avea oportunitatea să-și pună în valoare talentul și să-și împărtășească pasiunea pentru dans.

Înscrieți-vă acum la cursul nostru de street dance pentru copii și fiți martorii transformării lor în dansatori plini de energie și creativitate! La Challenge Arts , ne angajăm să oferim o experiență de dans memorabilă și inspirațională pentru fiecare copil care ne trece pragul.

Curs de breaking tineri si adulti

Suntem dedicați să oferim oportunități inovatoare și inspiraționale pentru tinerii pasionați de dansul de stradă. Cursul nostru de Breaking este conceput pentru a oferi o introducere captivantă și profundă în arta breakdance-ului, oferind elevilor noștri instrumentele și cunoștințele necesare pentru a-și dezvolta abilitățile și pasiunea într-un mediu sigur și susținător.

Sub îndrumarea instructorilor noștri experimentați și pasionați, copiii vor explora tehnici esențiale precum toprock, footwork, power moves și freezes, descoperind secretele și subtilitățile acestui stil de dans unic și expresiv. Fiecare lecție va oferi o combinație echilibrată între exerciții practice, învățare a coregrafiilor și momente de improvizație, oferind copiilor oportunitatea de a-și dezvolta creativitatea și stilul personal.

În cadrul acestui curs, nu numai că se va pune accentul pe aspectele tehnice ale breakdance-ului, ci și pe dezvoltarea încrederii în sine, a spiritului de echipă și a respectului față de ceilalți membri ai clasei. Prin colaborare în grup și prezentări individuale sau de grup, copiii vor avea ocazia să-și pună în valoare talentul și să-și împărtășească pasiunea pentru breaking.

Indiferent dacă sunt la început de drum sau au deja experiență în breakdance, cursul nostru este deschis tuturor tinerilor entuziaști care doresc să descopere și să se îndrăgostească de acest stil de dans fascinant și plin de energie.

Alăturați-vă nouă la Challenge Arts și încurajați copiii să-și exploreze potențialul și să-și dezvolte pasiunea pentru breaking într-un mediu distractiv, prietenos și stimulativ!

Oferta valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

Poti utiliza personal un singur voucher din fiecare oferta disponibila la Challenge Arts Studio (Latino dance, street dance, aerobic dance etc), dar poti achizitiona mai multe pentru a le oferi cadou.

1 sedinta = 1 ora 

Programările se fac telefonic dupa achizitionarea voucherului.

Abonamentul de 8 sedinte se efectueaza pe parcursul unei luni.

Cursurile se desfasoara :

Street-dance copii: Miercuri - 18:30 - 19:30, Vineri 19:00 - 20:00,  Sambata si Duminica 13:00 - 14;00.

Street dance 13+ : Marti si Vineri 19:00 - 20:00 , Sambata si Duminica 13:00 - 14:00

Breaking (all ages- toate varstele):  Miercuri 19:00, Sambata si duminica 14:00 - 15:00

Recomandam un minim de 2 cursuri pe saptamana,  echipament: adidasi de schimb  si imbracaminte lejera

 

Studioul este dotat cu parchet, oglinzi, sistem audio, vestiare dedicate femei/barbati, toalete si dusuri.

Voucherul este valabil pana la: 15.06.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Challenge Arts Studio

Challenge Arts Studio

website
Bulevard Carol I, Nr 61, Etaj 4, interfon 3, Sector 2
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter