Booty workout (aerobic dance), 4 sedinte cu 49 lei in loc 220 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-78%
Booty workout (aerobic dance), 4 sedinte cu 49 lei in loc 220
Valoare Discount Castigi
220 LEI 78% 171 LEI

81 Oferte ramase

49 LEI
Cumpara!

19 Oferte cumparate

Descriere

 

Booty workout (aerobic dance), 4 sedinte cu 49 lei in loc 220

 

În acest curs dinamic și plin de energie, veți explora diferite mișcări de dans și exerciții cardio care vizează în special zona feselor și coapselor. Fiecare clasă este concepută pentru a vă oferi o experiență distractivă și eficientă, sub îndrumarea unui instructor experimentat în fitness și dans.

Componente ale cursului:

Aerobic Dance:

Cursul începe cu o serie de mișcări de dans aerobic, sincronizate cu ritmuri muzicale antrenante și pline de energie.

Veți explora diverse stiluri de dans, inclusiv elemente de salsa, hip-hop, reggaeton sau alte genuri populare, adaptate pentru a viza în mod specific tonifierea și întărirea mușchilor fesieri și coapselor.

Exerciții de Tonifiere:

După sesiunea de dans, veți trece la exerciții specifice de tonifiere care lucrează mușchii fesieri și coapselor în mod izolat și combinat.

Exercițiile pot include squats, lunges, glute bridges, fire hydrants, donkey kicks și altele, folosind greutăți libere sau alte accesorii pentru a adăuga rezistență și intensitate.

Cardio Intens:

Pentru a menține ritmul cardiac ridicat și a arde calorii, veți continua cu segmente de antrenament cardio intens, care implică sărituri, kickboxing sau alte mișcări dinamice care stimulează arderea grăsimilor și îmbunătățesc rezistența cardiovasculară.

Stretching și Relaxare:

La finalul cursului, veți participa la o sesiune de stretching și relaxare pentru a calma mușchii și a îmbunătăți flexibilitatea.

Acest segment este esențial pentru prevenirea accidentărilor și pentru promovarea recuperării musculare după un antrenament intens.

Beneficii:

- Tonifiere și definirea mușchilor fesieri și coapselor.

- Arderea caloriilor și îmbunătățirea rezistenței cardiovasculare.

- Creșterea energiei și a stării de bine prin dans și mișcare.

- Socializare și distracție într-un mediu motivant și prietenos.

Indiferent de nivelul de fitness sau experiența în dans, cursul de "Booty Workout" cu aerobic și dans este potrivit pentru oricine dorește să-și îmbunătățească sănătatea și să-și sculpteze forma corpului într-un mod distractiv și motivant.

Oferta valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

Poti utiliza personal un singur voucher din fiecare oferta disponibila la Challenge Arts Studio (Latino dance, street dance, aerobic dance etc), dar poti achizitiona mai multe pentru a le oferi cadou.

1 sedinta = 1 ora 

Programările se fac telefonic dupa achizitionarea voucherului.

Abonamentul de 8 sedinte se efectueaza pe parcursul unei luni.

Cursurile se desfasoara :

in fiecare Joi de la 18:30 (peste 16 ani)

Studioul este dotat cu parchet, oglinzi, sistem audio, vestiare dedicate femei/barbati, toalete si dusuri.

Voucherul este valabil pana la: 15.06.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Challenge Arts Studio

Challenge Arts Studio

website
Bulevard Carol I, Nr 61, Etaj 4, interfon 3, Sector 2
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter