Abonament 4 ședințe individuale : Chitara, Pian, Canto, Chitara Bass, Tobe, Ukulele (la alegere) cu 320 lei in loc de 640 lei - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-50%

13 Oferte ramase

320 LEI
Cumpara!

7 Oferte cumparate

Descriere

Abonament 4 ședințe individuale : Chitara, Pian, Canto, Chitara Bass, Tobe, Ukulele (la alegere) cu 320 lei in loc de 640 lei

Cursurile de muzica au in general mai multe beneficii din punct de vedere al dezvoltarii la copii; dezvoltarea aptitudinilor si abilitatilor ce se pot dobandi ii vor fi stimulate atat gandirea,dezvoltarea fizica cat si imaginatia.

Chitara, Pian, Chitara Bass, Tobe, Ukulele: initiere petru fiecare instrument, mentinere ritmului, invatarea acordurilor de baza.

Canto: In cadrul orelor de canto se vor face vocalize,exercitii de respiratie si dictie.De asemenea se vor lucra piesele solistilor din punct de vedere al textului,al intelegerii lui si al interpretarii.

Avantajul de a participa la cursurile de chitara cu un profesor este ca vei beneficia de un program personalizat de exersare care va cuprinde strict acele elemente care te vor ajuta sa devii un instrumentist bun. Repetiliile sunt cheia succesului.

Clubul de muzica Crescendo a luat fiinta in vara anului 2011, la initiativa celor doi profesori de muzica : Marcis Nut si Cristina Grancea din dorinta de a impartasii copiilor dragostea pentru muzica si de a-i indruma si invata ceea ce inseamna muzica cu adevarat.

Profesorii au studii muzicale, experienta cu copiii, sunt profesionisti si prietenosi.

Clubul de muzica Crescendo ofera cursuri de: Chitara, Pian, Canto, Chitara Bass, Tobe, Ukulele in sali dotate cu tot ceea ce este necesar pentru buna desfasurare a orelor si pentru a va oferi cea mai buna calitate.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

O persoana poate cumpara cate vouchere doreste, insa poate folosi unul singur personal.

Voucherul asigura 4 cursuri inviduale pentru unul din cele 4 instrumente disponibile.

Când: Luni -Vineri 10.00 - 18.00 / Sambata– 10.00-12.00

Frecventa curs: 1 dată pe săptămână/ –4 sedinte/luna

Durata sedinta: 60 minute

Lectiile sunt individuale.

Voucherul este valabil pana la: 31.05.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Clubul de muzica Crescendo

Clubul de muzica Crescendo

website
Strada Agricultori, nr.113, sector 3
Bucuresti 021485
Romania

Abonare newsletter