Abonament 4 Ateliere Creative pentru Copii (+5 ani) cu 280 lei in loc de 480 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-42%

26 Oferte ramase

280 LEI
Cumpara!

4 Oferte cumparate

Descriere

Abonament 4 Ateliere Creative pentru Copii (+5 ani) cu 280 lei in loc de 480

Dacă dorești ca micuțul tău să exploreze lumea prin activități creative și captivante, atunci abonamentele noastre de ateliere creative sunt alegerea perfectă pentru el. Fiecare atelier este conceput pentru a dezvolta abilități artistice, sociale și emoționale într-un mediu distractiv și interactiv.

De ce să alegi abonamentele noastre de ateliere creative pentru copii?

Diversitate tematică și provocare a imaginației: Fiecare atelier propune un subiect unic și captivant, conceput special pentru a stimula imaginația și creativitatea copilului tău. De la cofetărie la grădinărit și până la pictură textilă, fiecare atelier oferă o experiență nouă și incitantă, care îi va permite copilului să exploreze și să descopere lumea într-un mod creativ și distractiv.

Dezvoltarea abilităților: Prin participarea la atelierele noastre creative, copilul tău va avea oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile practice, artistice și sociale într-un mediu sigur. Fie că este vorba despre expresia liberă prin artă sau lucrul în echipă în cadrul unui atelier de cofetărie, fiecare activitate este gândită pentru a spori dezvoltarea copilului tău.

Experiențe memorabile și legături sociale puternice: Fiecare atelier este o oportunitate de a crea amintiri speciale și de a împărtăși momente unice alături de alți copii și instructorii noștri pasionați. Prin participarea la aceste ateliere, copilul tău va avea șansa de a-și dezvolta abilitățile sociale, de a-și face noi prieteni și de a se simți parte a unei comunități creative.

Alegând abonamentele noastre de ateliere creative, îți oferi copilului tău oportunitatea de a descoperi pasiuni noi, de a-și dezvolta abilitățile și de a crea amintiri de neuitat într-un mediu sigur și plin de căldură.

 

Atelierele se tin Sambata si Duminica de la ora 14:00

 

Lista Atelierelor Creative:

Atelier de Cofetărie "Fabrica de Biscuiți"

Data: 16 Martie, 17 Martie

Ora: 14:00

Atelier de Grădinărit "Propria Mea Floare"

Data: 23 Martie, 24 Martie

Ora: 14:00

Atelier Arts&Crafts "Tablouri Magice cu Lână"

Data: 30 Martie,  31 Martie

Ora: 14:00

Atelier de Pictură Textilă "Tricouri Personalizate"

Data: 6 Aprilie, 7 Aprilie

Ora: 14:00

Abonamentul este valabil pentru 4 ateliere creative.

Programarea se face telefonic, după achiziționarea voucherului CreatoriideOferte.

Voucherul este valabil până la data de 2.06.2024.

Se poate achiziționa un singur voucher personal, dar puteți cumpăra mai multe pentru a le oferi cadou.

1 sedinta atelier creativ = 1 ora jumatate

Voucherul este valabil pana la: 01.06.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Brightminds Creative Center

Brightminds Creative Center

website
Strada Clucereasa Elena 89, sector 1 (Piata Domenii)
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter