Zbor cu Parapanta Tandem la Bunloc (Sacele - Brasov) cu 155 ron in loc de 300 - Creatorii de oferte


Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
Orasul curent: Bucuresti
0371 341 565
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-48%

31 Oferte ramase

155 LEI
Indisponibil

319 Oferte cumparate

Descriere

Experimentează zborul în forma sa cea mai pură și împlinește cel mai vechi vis al omului, în deplină siguranță, zburând alături de un pilot experimentat. Se spune despre zborul cu parapanta că este cel mai frumos mod de a te bucura de libertate absolută, în contact direct cu natura. Ca sa intelegeti mai bine cum decurge zborul urmariti filmuletul nostru de prezentare aici .

Nu ai nevoie de experiența anterioară, nu contează foarte mult forma fizică și nici vârsta. Trebuie doar să îți dorești să zbori și de restul ne ocupăm noi! Înainte de zbor vei primi un scurt instructaj astfel încât să înțelegi procedurile de decolare, manevrele din timpul zborului, precum și aterizarea. Echipamentul de protecție este asigurat de noi, însă sunt necesare haine comode (bluză cu mânecă lungă, geacă, pantaloni lungi) și încălțăminte adecvată (recomandăm ghetele sau bocancii cu o fixare a gleznei cât mai bună).

Este foarte important să înțelegi că ne dorim să te bucuri de un zbor în deplină siguranță și – din moment ce depindem de condiția meteo - zborul tău va fi programat într-o zi fără turbulențe, care să ne permită să îți oferim o experiență de neuitat.

Informatii utile:
 > locație: Bunloc (decolare vf Bunloc 1200 m) – Săcele, Jud. Brașov
 > durata zborului (poate varia funcție de condiția meteo): 10 – 15 minute
 > prețul biletului de transport pe cablu nu este inclus
 > greutatea maximă a pasagerului: 100 kg
 > experiența anterioară nu este necesară, însă se recomandă ca forma fizică a pasagerului să fie acceptabilă
 > acest tip de activitate nu este recomandat persoanelor care au rău de mișcare sau înălțime, persoanelor care au probleme cu inima, picioarele sau gleznele
 > echipamentul de zbor (casca de protecție, combinezon, seletă) va fi asigurat de către instructorul-pilot, împreună cu instructajul necesar zborului

Suntem uniți de pasiunea pentru zbor, plăcerea de a petrece timpul în aer liber și dorința de a excela în acest sport. Suntem o echipă unită, prieteni înainte de toate, și ne susținem atât în activitățile sportive, competiționale, dar și în viața de zi cu zi.

Instructorii noștri te pot ajuta să faci primii pași în parapantism, dar și să ajungi la performanțe pe care le credeai imposibile. Vor fi lângă tine, atât ei, cât și restul echipei, pe întreaga durată a școlii de zbor și vei primi atât informațiile teoretice, o bază practică solidă, cât și o gașcă unită și veselă cu care să poți ieși la zbor.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte!

Voucherul CreatoriideOferte include:

-  Zbor cu Parapanta in Tandem la Bunloc (Sacele-Brasov)

Greutatea max a pasagerului 100 kg.

Zborul si durata petrecuta in aer depind de conditiile meteo.

Optional pentru filmare zborului Full HD se achita 50 lei (la locatie).

Pentru a ne asigura ca vom putea zbura in ziua si la ora stabilite, in functie de prognoza meteo vom reconfirma zborul cu maxim 2 zile inainte; in caz de vreme nefavorabila se reprogrameaza.

Se pot comanda oricate vouchere doresti.

Program zboruri : Luni - Duminica

 

 

CUM AJUNGI LA NOI:

Punct de întâlnire pentru zborurile cu parapanta în tandem: Str. Bunloc 185, Săcele (Telescaun Bunloc). Daca veniți din Brașov se poate ajunge și cu mașina și cu un taxi de la gară, sau chiar cu transportul public.

A. Cu maşina, dinspre Bucureşti pe DN1, la intrarea în Braşov faceţi dreapta înainte de Hotel Ramada şi reprezentanţa Peugeot pe strada Bunloc, până la baza telescaunului Bunloc. Dinspre Braşov, luaţi-o spre ieşirea spre Bcureşti, pe DN1 şi după Hotel Ramada şi reprezentanţa Peugeot luaţi-o la stanga.

B. Cu trenul până în Gara Braşov şi apoi cu un taxi până în Săcele, Telescaun Bunloc. Mai exista si un autobuz, 17 barat din Gara Brașov, pana la Dârste.

Voucherul este valabil pana la: 15.11.2017

Detalii companie

Sky Dreamers

Sky Dreamers

Bunloc , Săcele
Sacele
Romania

Abonare newsletter


Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile

Sunt deja abonat